Oszd meg ezt a cikket

 

A kíváncsi elmék nem veszik be a hivatalos történetet, miszerint a maui tűzvész természetes és váratlan esemény volt - és semmiképpen sem olyan, amely olyan mitikus fogalmak terméke, mint az "éghajlatváltozás" vagy a "globális felmelegedés".

A nemrégiben Kaliforniában és Ausztráliában pusztító tüzekhez hasonlóan a hawaii tüzek is "semmihez sem hasonlítanak, amit valaha is láttunk" - idézi Greg Reese-t az Infowars, aki az alábbi tájékoztató videót állította össze arról, hogy sokak szerint mi történt valójában Nyugat-Mauin.

"Ezeket "erdőtüzeknek" és "futótüzeknek" nevezik, de egyértelműen valami egészen másról van szó" - magyarázza Reese - nézze meg alul:

"Ezek a tüzek a házakat fehér porrá égetik, miközben a környező zöld fákat és bokrokat gyakran gyakorlatilag érintetlenül hagyják. Szélsőséges esetekben az erdőtüzek akár 1500 Fahrenheit-fokos hőmérsékletet is elérhetnek, az alumínium olvadáspontja pedig 1220 Fahrenheit-fok, így lehetséges, hogy egy szélsőséges erdőtűz megolvasztja az alumíniumot." - írja a szakértő.

"De vannak olyan autók, amelyekben olvadt alumínium tócsák vannak, amelyek egyértelműen nem az erdőtűz területén voltak, és olvadt üveg, amelynek olvadáspontja körülbelül 2500 fokos. Ezek megmagyarázhatatlan anomáliák."

A kék szín, amely nem sérült meg a maui tűzvészben, 6,66-os frekvenciával rendelkezik.
Ahogy a 2018-as kaliforniai tüzeknél is történt, az olyan tárgyak, mint az autók és a házak porig égtek, és gyakorlatilag a saját lábnyomukba omlottak, nem hagyva maguk után mást, csak fehér hamut.

"Ugyanezeket az anomáliákat láttuk 2001. szeptember 11-én New Yorkban is - autók égtek ki teljesen, minden magyarázat nélkül" - mutat rá Reese.

Aggasztó, hogy a Maui-tüzek nagyon szelektívek voltak abban, hogy mit égettek el. A szegény és középosztálybeli emberek teljes otthona és megélhetése hamuvá vált, míg az olyan gazdag emberek, mint Oprah és Jeff Bezos pazar birtokai sértetlenek maradtak.

"Mauin ezek a természetellenes tüzek megkímélték a gazdagok otthonait, miközben a munkásosztály őslakó házait felégették" - magyarázza Reese. "Precíz pontossággal pusztították el ezek a tüzek Maui legirigyeltebb, legértékesebb területeit."

Hamarosan köztudottá válik, hogy a kormánynak olyan irányított energiafegyverek, vagyis DEW-technológia áll rendelkezésére, amely lézereket és fényt használ arra, hogy bizonyos tárgyakat és helyeket célba vegyen pusztítás céljából, miközben a környező területet békén hagyja.

"Az irányított energiafegyverek évtizedekig titkosak voltak, de már több éve nyilvánosak" - mondja Reese. "A DEW-ként ismert irányított energiafegyverek képesek ilyen pontossággal felgyújtani házakat - de ahhoz, hogy ilyen pontosak legyenek, a területet fel kellene térképezni."

Kiderült, hogy még januárban Hawaii számos helyi lakosa furcsa zöld lézerfényeket észlelt az égen. Reese szerint ezek a lézerfények bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a kormányzat előre feltérképezte a terepet egy térinformatikai tömb segítségével.

Miután a tüzek elpusztították Lahainát, sok kék színű objektumot figyeltek meg, amelyek nem égtek el, holott minden más égett körülöttük.

"Láttuk, hogy a hamuszínű romok között vannak kék színű tárgyak, amelyek valahogy túlélték a pusztítást: kék autók, kék esernyők, egy kék hajó, kék ültetvények" - mondja Reese.

"Az interneten olyan videók terjednek, amelyek azt mutatják, hogy a lézerek könnyen átégetnek bizonyos színű tárgyakat, de a kék színű tárgyak sértetlenek maradtak."

A DEW-k közé nemcsak a lézerek tartoznak, hanem a milliméteres hullámok és a mikrohullámok is, amelyeket az amerikai repülőtereken a meztelen testszkennerek is használnak.

"Ezek mind fényfrekvenciákon alapulnak, és a különböző hullámhosszúságú fény másképp hat a színekre" - mondja Reese. "Például a lézeres tetováláseltávolításnál különböző hullámhosszúságú fényeket használnak a különböző színek eltávolítására. Ez pedig azért van, mert a szín a fény minősége. Minden színnek megvan a maga frekvenciája".

"Érdekes módon a kék szín frekvenciája 6,66".

A cikk forrásai a következők:

Discern.tv

NaturalNews.com

 Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

hozzászólás1

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top