Oszd meg ezt a cikket

 

A sátánista Marina Abramovicsot nevezték ki Ukrajna nagykövetévé

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a sátánista pedofil Marina Abramovićot nevezte ki ukrajnai nagykövetnek, hogy segítsen az ország gyermekiskoláinak újjáépítésében.

"Zelenszkij meghívott, hogy legyek Ukrajna nagykövete, hogy segítsek az érintett gyerekeknek az iskolák újjáépítésével és hasonlókkal" - dicsekedett Abramović a sanghaji Modern Művészeti Múzeumnak adott interjújában.

A "performanszművész" hírhedt arról, hogy a Wikileaks dokumentumdömpingjének részese volt, amelyből kiderült, hogy e-mailt küldött Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podesta testvérének, Tonynak, amelyben meghívta őket egy "szellemfőző vacsorára", amely egy okkult rituálé, amelyet a sátánista Aleister Crowley alapított.

Ahogy a The People's Voice 2016-ban megjegyezte, a Spirit Cooking "a Thelema vallás egyik szentségére utal, amelyet Aleister Crowley alapított", és egy sátáni előadást foglal magában, amelynek során menstruációs vért, anyatejet, vizeletet és spermát használnak fel egy nyugtalanító "festmény" létrehozásához.

Az Infowars.com beszámolója: A Politico 2015-ben betekintést nyújtott a Clinton-kampány főhadiszállásába, amely egy képet tartalmazott John Podesta irodájáról, ahol a falon egy festmény lógott, amelyen két férfi egy másik embert feldarabol és megeszik.

Abramović emellett gyakran rendez bizarr, színlelt rituális eseményeket, amelyeken magas rangú hírességek is részt vesznek, és meztelen modellek testéről esznek ételt.

2020-ban a Microsoft visszavont egy hirdetést, amelyben Abramović egy kevert valóságot használó headsetet reklámozott.

A WikiLeaks egy másik e-mailje szerint Abramovićot meghívták Hillary Clinton elnökválasztási kampányának nyitóbulijára.

A CNN egy 1996-os cikke Hillary sötét mágiához való kötődéséről, valamint Bill Clinton My Life című könyvéről szólt: The Early Years című könyvében leírta haiti útjaikat, ahol "voodoo rituálékon" vettek részt.

Larry Nichols Clinton bennfentes 2015-ben azt mondta az Infowarsnak, hogy Bill Clinton személyesen mondta neki, hogy Hillary egy "boszorkány egyház" tagja volt.

Nichols kijelentette: "Bill azt mondta nekem, hogy ő és egy csoport nő odamegy, és egy boszorkánytemplom részese lesz. Ember, amikor Bill ezt mondta nekem, meg tudott volna ütni egy baseball ütővel. Próbáltam neki rámutatni: 'Tudod, mi történne, ha ez kitudódna?'. Természetesen az én feladatom az volt, hogy gondoskodjak arról, hogy ez ne jusson ki"."

"Most már nem tudom a napot, ha Hillary még mindig részt vesz a boszorkányos rituálén, nem tudom, hogy egyáltalán tudom-e, mi volt az a rituálé. De sok-sok éven át Hillary elég gyakran járt, akár havonta rendszeresen, akár talán pár havonta egyszer, hétvégén egyszerűen csak azért, hogy részt vegyen benne" - tette hozzá.

Mondanom sem kell, hogy az internet joggal tombolt a hír nyomán, hogy Abramović összeállhat Zelenskyvel:Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top