Oszd meg ezt a cikket

 

Az egyik színész, aki Joe Biden bőrébe bújik, tegnap lebukott, miután a civil újságírók rajtakapták a férfit, amint titkosszolgálati védelem nélkül sétált az autójához egy hátsó parkolóban.

Sokan úgy vélik, hogy a globalista elit azért választotta ki Joe Bident, hogy egy kompromittált bábu legyen a Fehér Házban, akinek a szálait rejtett kezek irányíthatják. A színjáték bizonyítékának vagyunk tanúi?

Ha valaha is azon kapta magát, hogy Joe Biden előadását figyelte, és arra gondolt, hogy valami "nincs rendben" vele, akkor igaza volt. Jonna Mendez, a CIA volt álcázási főnöke bevallotta, hogy amíg az ügynökségnél dolgozott, olyan maszkokat fejlesztettek ki, amelyekkel a színészek a való életben fontos emberek szerepét játszhatják el. Mendez arra is utalt, hogy a CIA most még fejlettebb technológiával rendelkezik ezen a területen.

Áprilisban Biden nyakán a bőr elárulta a játékot. A közösségi médiában sokan, köztük a CIA egy korábbi álruhás szakértője is azt állította, hogy az Egyesült Államok elnökének tettető férfi egyértelműen maszkot visel.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy néz ki ez szemből, nézzétek meg a B. bizonyítékot.

Még a saját családja is a busz alá akarja dobni. Lánya, Ashley nemrég azzal vádolta meg, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta őt. Erről készítettünk egy videót - nézze meg. A fia, Hunter a háta mögött "Pedo Peter"-nek hívja.

És most Biden unokája - az egyik szerencsés, akit úgy dönt, hogy elismer - azt állítja, hogy 2019-ben meghalt, és azóta egy színész játssza őt. Nézze meg!

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Címkék:

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top