Oszd meg ezt a cikket

 

A kanadai felügyeleti szervezet figyelmeztet, hogy a COVID-19 oltások halálos biofegyverek.

A kísérleti COVID-19 oltások potenciálisan halálos biofegyverek, amelyek minden szokásos biztonsági ellenőrzést megkerültek - figyelmeztetett a kanadai elszámoltathatósági megfigyelőcsoport, a National Citizens Inquiry (NCI).

Az NCI szeptember 14-én egy megdöbbentő jelentést tett közzé, amelyben részletezi azt a korrupt eljárást, amelynek során a Big Pharma megkapta a kísérleti mRNS-oltások engedélyét Kanadában.

"Fontos megérteni, hogy a COVID-19 vakcinákat soha nem a hagyományos kanadai gyógyszerengedélyezési eljárás keretében hagyták jóvá" - figyelmeztet a jelentés, és kifejti, hogy a kanadai egészségpolitikáért felelős szövetségi ügynökség, a Health Canada ehelyett egy kétes engedélyezési eljárást, az úgynevezett ideiglenes végzést alkalmazta.

"Az alternatív engedélyezési eljárás keretében úgy tűnik, hogy a COVID-19 vakcinák biztonságosságának és hatékonyságának objektív módon történő megállapításának szükségességét félretették".

A naturalnews.com tudósítása szerint: A kanadai élelmiszer- és gyógyszerügyi szabályozás törvényesen előírja, hogy minden engedélyezésre szánt gyógyszernek először megfelelő biztonsági és hatékonysági vizsgálaton kell átesnie, amelyet aztán az egészségügyi miniszter elé kell terjeszteni felülvizsgálatra. A miniszter feladata a kockázatok és az előnyök értékelése, majd az elutasítás vagy a jóváhagyás.

Mivel a COVID-oltásokat Kanadában ugyanolyan gyorsasággal hagyták jóvá és erőltették, mint itt az Egyesült Államokban az Operation Warp Speed keretében, soha nem mentek át ilyen tesztelésen, hanem a "vészhelyzet" miatt gumibélyegzővel látták el őket.

2021. szeptember 16-án a kanadai egészségügyi miniszter minden COVID injekciót kivett a szokásos felülvizsgálati és engedélyezési folyamat alól, hogy biztosítsa, hogy az amerikai forgalomba hozatalukkal párhuzamosan warp sebességgel kerüljenek forgalomba.

"Ez a rendelkezés általában lehetővé teszi a miniszter számára, hogy felülbírálja a normál szabályozást olyan helyzetekben, amikor az egészségre, a biztonságra vagy a környezetre "jelentős kockázatot" jelent" - magyarázza Naveen Arthrappully a The Epoch Times-tól.

Kanada végül a Pfizer-BioNTech és a Moderna mindkét mRNS-oltástípusát, valamint a Janssen vírusvektor-alapú COVID-oltását hagyta jóvá. Kanada jóváhagyta az AstraZeneca COVID oltását is, amely az Egyesült Államokban soha nem kapott engedélyt, és Európában is csak nagyon rövid időre engedélyezték, mielőtt a szabályozó hatóságok kivonták a forgalomból, mivel vérrögöket és szívbetegségeket okozott.

Az NCI jelentése szerint Kanadában minden engedélyezett COVID-oltást "szubjektív teszt" alapján engedélyeztek, ami azt jelenti, hogy a bürokraták egyszerűen úgy döntöttek, hogy az előnyök meghaladják a kockázatokat, és zöld utat adtak az oltásoknak.

"Ez nem lehet megfelelő mérce egy olyan gyógyszer jóváhagyására, amelyet a kormány a teljes lakosság körében kíván alkalmazni" - áll a jelentésben. "Nehéz elképzelni egy kevésbé tudományos tesztet a gyógyszerek engedélyezéséhez, mint amit az ideiglenes rendelet tartalmaz".

Még abban az esetben is, ha később bizonyítékot mutattak volna be arra vonatkozóan, hogy a COVID oltások veszélyesek, a Kanadában az oltások gyorsított ütemben történő jóváhagyására alkalmazott ideiglenes rendeletes eljárás megakadályozta, hogy ezeket az engedélyeket valaha is visszavonják.

"Amint egy ideiglenes rendelet kiadásra kerül, a tipikus élelmiszer- és gyógyszeripari rendeletek nem alkalmazandók" - magyarázza Arthrappully.

"Az eredmény az volt, hogy miközben a főorvosok országszerte többször biztosították a kanadaiakat arról, hogy a COVID-19 vakcinák "biztonságosak és hatékonyak" - a kanadai lakosság általában nem értette, hogy az engedélyezési eljárásuk nem követelte meg sem a biztonságosság, sem a hatékonyság objektív bizonyítását" - részletezi a jelentés.

Dr. Peter McCullough volt az, aki támogatásáról biztosította az NCI-jelentés összeállítását. A csoport "kimerítő tanúvallomásainak és a bizonyítékok áttekintésének" köszönhetően Dr. McCullough twitteren közölte, hogy az ítélet megszületett:

"Következtetés: az összes COVID-19 vakcina nem biztonságos emberi felhasználásra, és a lakosság védelme érdekében azonnal el kell távolítani a kanadai piacról".
Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top