Oszd meg ezt a cikket

 

Több médium figyelmeztet az év végi katasztrofális eseményre.

Több vezető médium figyelmeztetett arra, hogy az év végére olyan kataklizmikus esemény fog bekövetkezni, amely végérvényesen megváltoztatja az emberiség útját.

A nagyközönség most már tisztában van a hamis zászlós műveletekkel, amelyeket az elit hajt végre, majd valaki másra kennek. Ezeket most már rendszeresen, valós időben hívják fel a figyelmet a közösségi médiában. A hatalmon lévők pedig pánikba esnek, hogy nem tudnak többé becsapni minket.

Az Infowars.com jelenti: A tudományos adatok szerint szinte minden ember rendelkezik bizonyos fokú pszichikai tudatossággal. Néhányan közülünk pedig élesen tudatosítják ezt. A "Remote Viewing" kifejezést az amerikai védelmi minisztérium alkotta meg, amikor elkezdtek embereket képezni ezen a területen. Ez egy ismeretlen célpont bármilyen távolságból történő, lelki szemeink előtt történő megfigyelésének és pontos adatok kinyerésének művészete. Ezen adatok pontosítása érdekében a Távoli Látók csapatként dolgoznak együtt, és keresik a redundáns adatokat.

A Távoli Látás csapatok, mint például a Jövőjóslási Csoport, kettős vak protokollal dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy nem tudják, hol vagy mi a célpont. Az információ, amit kapnak, egy önkényesen kijelölt szám, mint például: A9I5-Q7K4. Miközben a célpontot meditatív koncentrációs állapotban vakon szemlélik, a képzetek felvillannak az elmében, és azonnal felvázolják és összegyűjtik azokat. A Jövő-előrejelző Csoport sikeresen megjósolta a Panama-csatorna incidenst, az ukrajnai Kakhovka-gát pusztulását, a dél-koreai halloweeni tömegverekedést, a kanadai kamionos tüntetésen történt rendőri erőszakot és még sok mást. Ezek mind megtalálhatók a Future Forecasting Group.com oldalon.

A Future Forecasting Group nemrégiben kapta meg a következő pénzügyi válság célpontját. A kettős vak protokolljuk miatt az egyetlen információ, amit kaptak, egy tetszőleges szám volt. A Nézők figyelmét azonban mindannyian egy katasztrofális esemény elsöprő erejű képei kötötték le. Mindannyian ugyanazt látták. Hatalmas robbanásokat több becsapódási ponttal, apró részecskéket és az égből lezuhanó törmeléket, céziumtól megbetegedett embereket, ami a legveszélyesebb radioaktív izotóp. Piszkos bomba forgatókönyvekben használják. Láttak rendőrségi ellenőrzőpontokat, földalatti menedéket kereső embereket, és szomorú tekintetű emberek elvándorlását.

A Remote Viewing évezredekre nyúlik vissza az írásos feljegyzésekben. És évtizedek óta ismétlődik a jelenlegi tudományos feljegyzésekben. E munkák szerint a legtöbb ember képes erre. És ezért működik Clif High Predictive Linguistics programja.

A világháló teljes emberi nyelvezetét elolvasva a program felsorolja az összes nyelvben ismétlődő szavakat és kifejezéseket, létrehozva egy makroszkopikus képet arról, hogy miről beszél mindenki. Tehát ha minden ember pszichikus, akár tud róla, akár nem, akkor ezt a kollektív fecsegésben láthatjuk. Különösen a traumatikus események esetében. Minél nagyobb a trauma, annál több ember közvetíti a szorongását az interneten. És a kulcsszavak is megtalálhatók. Ilyen például az "ejecta" szó, ami Clif High munkájában is felbukkan. Ami ugyanazt az eseményt mutatja.

A prediktív nyelvészet feltár egy időkeretet, amikor egy nagy esemény történik, azon a ponton, amikor a feszültség nyelve véget ér, és a feloldó nyelv elkezdődik. A feszültség nyelve az eseményt megelőző pszichés tudatosság. A feloldó nyelv pedig maga az esemény, amikor mindenki tudatára ébred. Ennek alapján Clif High úgy látja, hogy ez az esemény az év vége felé fog bekövetkezni.

A Predictive Linguistics és a Future Forecasting Group is úgy látta, hogy ez egy olyan döntés, amelyet a kormány valamelyik frakciója hozott. Többen látták, hogy megnyomtak egy gombot. És azt javasolják, hogy ha elég sokan figyelnek a hatalmon lévőkre, akkor talán soha nem fog megtörténni.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Címkék:

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top