Oszd meg ezt a cikket

 

Óvakodj azoktól a nemzetektől, államoktól, vállalatoktól vagy csoportoktól, amelyek digitális azonosítót igénylő előnyöket kínálnak: Ön a „halállal kötött szövetségbe” lép be.

Minden gazdag és szegény nemzet az ENSZ és a WEF által támogatott új, globalizált digitális rendszerbe kerül: „Senki sem marad ki”

Kazahsztán, Oroszország egyik déli szomszédja, az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programjával együttműködve új, szociális jóléti programokat kínáló, „Digitális Családi Kártyának” nevezett digitális azonosítót vezet be.

Mi közöm ehhez hozzám, kérdezed?

Ez csak egy példa arra, hogy a digitális azonosító hogyan fog megjelenni, függetlenül attól, hogy hol élsz a Föld bolygón a 21. században.

Korábban azt mondtam, hogy a digitális azonosító számos csábító formában fog megjelenni, a társadalmi rétegek különböző típusú embereire szabva. A kazahsztáni a szegényeket és az eltartottakat hivatott megszólítani, legyen szó az egyedülálló anyákról, akik élelmezési jegytől vagy gyermekgondozástól függenek, vagy a társadalombiztosítási ellenőrzéstől és a kormány által támogatott egészségügyi ellátástól függő idősekről. A végeredmény egy hatalmas kormányzati kémhálózat lesz, amely minden olyan család háztartási szintjéig képes behatolni, akik feliratkoznak erre az átverésre.

Míg a „digitális családi kártya” rendszert először 2022-ben vezették be, a múlt héten, az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok Csúcstalálkozója előtt  , New Yorkban mutatták be a világnak  . Ez azt jelenti, hogy ez egy ENSZ-mintaprogram, amelyet úgy terveztek, hogy minden országban bevezessék.

Az Egyesült Nemzetek Fejlesztési Programjának kazahsztáni rezidens képviselőjének helyettese szerint a digitális családi kártyát a 10. számú SDG „Az egyenlőtlenségek csökkentése ” elérése érdekében népszerűsítik  .

A 2023. február 13-án megjelent adatlap  „Digitalizálás a fenntartható fejlődésért és a társadalom társadalmi jólétéért ” elmagyarázza a Digitális Családi Kártya működését.

Az ENSZ magyarázata szerint a digitális családi kártya a következő:

A Digitális Családi Kártya egyedülálló abban a tekintetben, hogy egyetlen interakciós pontot biztosít a kormányzati szervek között a lakosság támogatására olyan területeken, mint az oktatás és a szociális védelem, a pénzügy, az igazságszolgáltatás, valamint az orvosi és szociális támogatás stb.

A Digitális Családi Kártya a családi veszélyeztetettségi felméréssel együtt érkezett adatok után automatikusan állami támogatási intézkedéseket kezdeményez, azonosítja a felelős hatóságot, és az e-kormányzaton (e-kormányzaton) keresztül proaktív módban biztosítja a szolgáltatást. A polgároknak nem kell minden egyes közszolgáltatáshoz elmenniük a jelentkezéshez.

A Digitális Családi Kártya elve a lehető legegyszerűbb: a potenciális állami támogatásban részesülőnek SMS-ben értesítjük, hogy hozzájárul a közszolgáltatás nyújtásához. Ha a kedvezményezett beleegyezik, szociális juttatás, kifizetés vagy egyéb támogatás folyósítására kerül sor, majd jóváírásra kerül a bankszámláján.

Előfizetve

Íme az ENSZ promóciós videója a kazah kormánnyal való új partnerségéről.


A fenti videóból ítélve ez a projekt úgy hangzik, mint egy hatalmas adatbányászati ​​gyakorlat, amelynek célja a családok csapdába ejtése és az államtól való függővé tétele.

Az ötlet az, hogy az embereket bevonják ezekbe a digitalizált keretekbe, csábítva őket az összes „előny” meghirdetésével, a könnyű használat, a kényelem, az ingyenes tájékoztató anyagok, és csak miután a tömegek teljesen elköteleződnek és függővé válnak. tájékozott a digitális rabszolgaság árnyoldaláról. Mint az a lehetőség, hogy alacsony társadalmi hitelpontszám miatt megbüntessék. Ez ugyanaz a rendszer, amelyet Kínában már bevezettek, és most egyik nemzetnek a másik után mutatják be. De sokféle formában fog megjelenni, speciális propagandát használva, amely számos etnikai kultúrát és demográfiát céloz meg.

Ez része az Egyesült Nemzetek Agenda 2030 Fenntartható Fejlődési Céljainak, amely a világ összes erőforrásának ellenőrzésére irányuló globális terv, mind az élő, mind az élettelen. Az ENSZ Agenda 2030 mantrája: „ Senkit nem hagynak hátra ”.

Ez a program a 10. számú Fenntartható Fejlődési Célhoz, az „Egyenlőtlenség csökkentéséhez” kötődött. Előmozdítja a 16.9-es Fenntartható Fejlődési Célt is, amely arra szólítja fel a kormányokat, hogy a világ minden polgárát „regisztrálják” digitális azonosítóval.

Szeptember 17-én, az ENSZ Közgyűlésének New York-i ülésén Bagdat Mussin, Kazahsztán digitális fejlesztési, innovációs és repülőgépipari minisztere átadta a Digitális Családi Kártyát a közgyűlésnek.

Előadását az „SDG Digital ” névre keresztelt beszédek több mint hatórás szekciójában temették el  .

Mussin azzal dicsekedett, hogy a kormány hogyan hozott létre egy „adat-tavat”, amely 18 különböző adatpontból és több millió családjuk dokumentációjából áll, beleértve a nyugdíjakat, az adókat, az ingatlan-nyilvántartást, az egészségügyi nyilvántartásokat és így tovább; amely lehetővé teszi a kormány számára a digitális családi kártya beszerzését és visszamenőleges frissítését.

„Megfigyelhetjük a társadalmi és gazdasági viszonyokat, az otthoni körülményeket, az egészségügyet, az oktatást és egyebeket. […] Most már képesek vagyunk azonosítani a családi problémákat, amelyekkel foglalkozni kell” – mondta.

Steve Quayle ma, szeptember 21-én, a The Winepress News oldalán közzétett egy cikket erről az ENSZ-Kazahsztán partnerségről a honlapján, és azt mondta, hogy minden nemzet, amely partnerségre lép az ENSZ-szel, „a halállal kötött szövetségre” lép. Egyetértek ezzel az értékeléssel.

De bárminek is akarod nevezni, ez Orwell 1984-es, szteroidokról szóló könyve. És hamarosan megjelenik egy közeli városban/államban/országban. Itt az ideje, hogy terveket készíts és előkészületeket készíts arra vonatkozóan, hogyan fogsz élni ezen a virágzó vadállatrendszeren kívül.
Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Címkék:

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top