Oszd meg ezt a cikket

 

Ha a Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet és az ENSZ őrült terveit nézzük, el kell tűnődnünk, hogy vajon kinek jut eszébe ez a fajta őrültség? 

Különösen akkor, ha látjuk, hogyan normalizálódik a pedofília, a férfiakat arra ösztönzik, hogy nőként öltözködjenek, a kisgyermekeket pedig arra kényszerítik, hogy a nemüket sebészeti úton változtassák meg, még a szüleik beleegyezése nélkül is. Honnan ez a sok perverzió és kegyetlenség? A válasz megtalálásához be kell tekintenünk a nyilvános világszínház függönye mögé.

Meg kell értenünk, hogy az olyan szervezetek, mint a Világgazdasági Fórum, valójában a színfalak mögött tevékenykedő entitások kirakatai.

Ezt a tizenegy jogászból és egy bíróból álló nemzetközi Nagyzsűri magyarázta  , amelyen az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ, az Egyesült Államok és a Brit Katonai és Hírszerzési szolgálat szakértői egykori ügynökei tárták fel a pénzügyi elitek világuralmának hivatalos napirendjét. Ügynökségek. Az egyik szakértő tanú Alex Thomson volt, a brit Signals Intelligence Agency, a GCHQ, az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség, USA) partnerügynökségének egykori tisztje. Hírszerző tisztként Alex megismerte a brit világuralomra irányuló stratégiát. A Nagyzsűri előtt tanúbizonyságot tett arról, hogy a világot hatalmas pénzügyi szervezetek irányítják, akik soha nem mutatják meg magukat a nyilvánosság előtt, és irányítják a WEF-et, a WHO-t, az ENSZ-t, az IMF-et, az EU-t, a BIS-t stb.

A kérdésünk természetesen az: kik ezek a rejtett uralkodók? Ahhoz, hogy megválaszolhassuk ezt a kérdést, vissza kell mennünk a történelembe...

Az emberi történelem során voltak pszichopaták, akik világuralomra vágytak – például egyiptomi fáraók, római császárok, orosz cárok, európai királyok stb.


A világuralom iránti vágy alapvető valóság az egész világtörténelem során. Egyik világbirodalom követte a másikat: a görög, a perzsa, a bizánci, a kínai, a római, a spanyol és a brit világbirodalom stb. A mai közhiedelem szerint ez az ősi vágy, hogy az egész világot irányítsa, valahogy eltűnt - de semmi sem lehet tovább. az igazságtól. Ahogy az imént láttuk, a feltörekvő felügyeleti és adatgyűjtési technológiák lehetővé teszik olyan világméretű teljes irányítási rendszerek telepítését, amelyekről a korábbi zsarnokok még csak álmodni sem tudtak.

Évezredeken át soha nem létezett szabadság a földön, mivel az egész világot mindig is zsarnokok uralták, akik elnyomták az embereket. Európában ezek az uralkodók fényűző kastélyokban éltek, míg a parasztok keményen dolgoztak a földeken. A legtöbbet megtermeltek a gazdag zsarnokok kapták. 


A zsarnokok bizonyos szintű kényelmet kínáltak az embereknek, hogy megakadályozzák őket a lázadásban. Tipikus stratégia a „kenyér és cirkusz” koncepció: adjunk szórakozást és ételt a tömegeknek, és elcsendesednek. Ez az ókori Rómában is így volt, mint minden más kultúrában. Ma ezt tömegesen látjuk, a terjeszkedéssel. a sport- és szórakoztatóipar. A lakosság túlnyomó többségét nem érdekli a bölcsesség, a tudás vagy a megértés, inkább úgy dönt, hogy egész este a tévé előtt ül, és olcsó ipari kaját eszik. A "kenyérrel és cirkusszal" tartják békében. .

Idővel a világ népessége egyre nőtt, és ez egyre nagyobb veszélyt jelentett az uralkodók hatalmára. Minél több embert kell irányítaniuk, annál nagyobb a nagyarányú ellenállás kockázata. Ezért változtattak stratégiájukon: ahelyett, hogy a szabadban működnének, ahol a tömegek teljesen tudatában vannak annak, hogy a zsarnokok elnyomják őket, úgy döntöttek, hogy a színfalak mögé költöznek, és a tömegeknek a vezetés illúzióját keltik – választásokon keresztül.

A valóságban az uralkodók soha nem adták fel hatalmukat; egyszerűen manipulálták a választásokat, hogy elhelyezzék politikai bábjaikat, akik a húrjaikon táncolnak. 54


Ily módon ugyanazok az ősi zsarnokok maradnak az irányításban, miközben az emberek azt hiszik, hogy szabadok. Ezt megerősítette az ENSZ egykori vezető tisztviselője, Calin Georgesque, aki 18 évig volt az ENSZ ügyvezető igazgatója. Kifejtette, igazi választások alapvetően nem léteznek a világon. A Nemzetközi Bűnügyi Nyomozó Bizottság előtt tett szakértői vallomása megtekinthető „ Az Egyesült Nemzetek titkai ” című dokumentumfilmünkben Ebben a bizonyítékokról szóló jelentésben bőséges további bizonyíték található a választások meghamisítására  .

REJTETT VILÁG URALKODÓI


Ha működésüket a színfalak mögé helyezik, az uralkodókat megvédhették a nyilvánosság haragjától. De meg kellett védeniük magukat a kormányok felelősségre vonása elől is, ezért létrehoztak maguknak úgynevezett „szuverén államokat”. A szuverén állam egy kis terület, amely nincs alávetve az ország törvényeinek, és lényegében érinthetetlen.

Egy ilyen szuverén államra példa a Nemzetközi Fizetések Bankja, amely több mint 50 központi bankot felügyel – így a világ egyik legerősebb pénzügyi szervezete.


A BIS szuverén , érinthetetlen entitás lett 1987-ben a Svájci Szövetségi Tanáccsal megtárgyalt székhely-megállapodás révén. Ez a megállapodás a következőket tartalmazza:

✔︎ Teljes sérthetetlenség  a BIS összes épületére, valamint az alattuk és körülöttük lévő földterületre, függetlenül attól, hogy kinek a tulajdonosa.
✔︎  A bank, mint olyan, teljes mentesség a büntető- és polgári jogi felelősségre vonással és eljárásokkal szemben. 
✔︎  Nem kell adót fizetni  a tranzakciók és a személyzet fizetése után.
✔︎   A BIS tevékenységeivel kapcsolatban nem közöljük a kormányokkal.
✔︎  Nem tartozik semmilyen joghatóság alá.

A Nemzetközi Fizetések Bankja ellen nem lehet büntetőeljárást indítani, nem kell tájékoztatnia a kormányt tevékenységéről, nem fizet adót, és nem tartozik semmilyen joghatóság alá. Azt csinál , amit csak akar. 

Még erősebb szuverén állam a londoni City, egy négyzetmérföldes terület London város szívében.


A londoni City a világ pénzügyi központja és a brit elit központja, ahol több száz bank rendelkezik irodával. Nem a brit kormány irányítja, hanem éppen ellenkezőleg, uralkodik felette. A londoni City saját bíróságokkal és rendőrséggel rendelkezik, szuverenitása és önkormányzata vitathatatlan, és  a Föld nagy része felett uralkodik.  Ez egyben a világméretű szabadkőművesség főhadiszállása, valamint a "The Crown" néven ismert világméretű pénzkartell főhadiszállása. A korona irányítja a globális pénzügyi rendszert és  irányítja a kormányokataz összes Nemzetközösségi ország (Egyesült Királyság, Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Afrika nagy része) és sok nem Nemzetközösségi „nyugati” nemzet (pl. Görögország) is, miközben befolyásuk mélyen Latin-Amerikába és Ázsiába is eljut. A korona a Vatikánig vezet vissza.

Meglepő módon a világ legfontosabb szuverén állama a  Vatikánváros.  Míg a közvélemény számára a Vatikán vallási intézményként mutatja be magát, valójában a világméretű pénzügyi hálózat vezetője.


A legtöbb ember nem veszi észre, hogy nem csak egy pápa létezik, hanem valójában három: a fehér pápa, a fekete pápa és a szürke pápa.  Az egyetlen, akit valaha látunk, az a Fehér Pápa, de kevesen tudjuk, hogy ő a legalacsonyabb a három pápa közül. A valóságban a legnagyobb tekintély a Szürke Pápa, akit soha nem láthatnak a nyilvánosság előtt – tökéletesen elrejtett, legfelsőbb bábmesterként működik. Noha a Vatikán az istenfélelem székhelyeként mutatja be magát az emberiség számára, valójában ennek pont az ellenkezője. Ahogy a mondás tartja: "Az ördögnek a legjobb hely a templomban bújni." A Vatikánban dolgozó alacsonyabb beosztású emberek ebben tanácstalanok, ahogy az alacsony szintű kormányzati tisztviselők sem tudják, ki irányítja valójában nemzetüket. Az uralkodók gondoskodnak arról, hogy mindenki, aki az alsóbb szinteken dolgozik nekik , a teljes tudatlanság állapotában maradjon .Csak azok, akik elkezdenek kérdezni és keresni az igazságot, végül egyre több korrupcióval szembesülnek, minél feljebb másznak a ranglétrán.

Carlo Maria Vigano érsek felfedte a szexuális visszaéléseket és a pénzügyi korrupciót a Vatikánban. Figyelmezteti is az emberiséget a világuralmi programjukra.

 

VIDEÓ LETÖLTÉSE

Az emberiség túlnyomó többségének – még a legtöbb politikai vezetőnek is – fogalma sincs arról, hogy ezek a szuverén államok egyáltalán léteznek, nem beszélve arról, hogy  uralják a világot.  Csak azokat a közéleti személyiségeket ismerjük és látjuk – például politikusokat és üzletembereket –, akik ezeknek a rejtett bábmestereknek csupán bábjai. Az erejük a homályban rejlik . Az emberiség szeme elől rejtve maradva képesek ellenőrizetlenül működni, anélkül, hogy az emberek felelősségre vonnák őket. Írja be a szövegét ide... 

 

A  "Grand Jury Evidence" jó forrás a rejtett uralkodók világuralmának napirendjének megismeréséhez. Ez a jelentés a Brit Hírszerző Szolgálat, a Brit Haditengerészet, az Amerikai Tengerészgyalogság, az Egészségügyi Világszervezet, az Egyesült Nemzetek Szervezete és a CDC korábbi tagjainak szakértői vallomásait tartalmazza, akik a 11 ügyvédből és egy bíróból álló nemzetközi nagyzsűri előtt tanúskodtak a világ napirendjéről. uralom.

Töltse le ezt a PDF-et. 

KIK EZEK AZ URALKODÓK?


Csak kik azok az emberek ezekben a szuverén államokban, és kik azok az entitások, amelyek értük dolgoznak a világ nemzeteiben? Ezt a világméretű hálózatot általában Deep State, Shadow Government, Cabal, The 1%, Satanic Bloodlines, Illuminati, Elites, Royals, Black Nobility, Khazarian Maffia és így tovább néven emlegetik. Ősi királyi dinasztiákból és vérvonalakból állnak   , amelyek több száz, sőt több ezer éves múltra tekintenek vissza. Ha többet szeretne megtudni ezekről az aljas családokról – kik ők, honnan származnak és hogyan működnek – ajánlom Fritz Springmeier klasszikus művét, "Az illuminátusok vérvonalai". Ez a nagyra értékelt referenciamunka letölthető  a CIA honlapján.Információkat tár fel az Amerikai Egyesült Államok vérvonalairól, amelyek világszerte gyakorolják befolyásukat.

 

Fritz Springmeier klasszikus művei, a "Bloodlines of the Illuminati" 1., 2. és 3. kötete mérvadónak számítanak.

Rendelés puhakötésben:  
1. kötet vásárlás
2. kötet
3. kötet vásárlása

Letöltés PDF formátumban:
1.
letöltési kötet 2.
letöltés 3. kötet

A második mérvadó forrás, amely inkább az európai családokra összpontosít, Robin de Ruiter oknyomozó újságíró „A 13 sátáni vérvonal” című könyve, aki 2008-ban pontosan megjósolta a covid-járványt. Ezt a négykötetes művet Franciaországban betiltották, de körülbelül 100 másik nemzetben és nyelven adják ki. 

Letöltés PDF formátumban

A bűnözők közül néhány a Rockefeller, Rothschild, Warburg, DuPont, Russell, Onassis, Collins, Morgan, Kennedy, Van Duyn, Li, Astor, Vanderbilt, Bauer, Whitney, Duke, Oppenheimer, Grey, Sinclair, Schiff, Solvay , Sassoon, Wheeler, Todd, Clinton, Taft, Goldschmidt, Wallenberg, Guggenheim, Bush és még sokan mások.

Ott vannak a királyi családok is, például a Habsburg-ház, az európai történelem egyik legkiemelkedőbb dinasztiája, amely Európa nagy részét uralta.


További királyi családok a Windsor-ház (Egyesült Királyság és a Nemzetközösség), az Orange-Nassau-ház (központi szerepet játszik Európa politikájában és kormányzásában), a Schwarzenberg-ház (az egyik legjelentősebb európai nemesi ház) , stb. Sok ilyen család genetikailag összefügg, mivel mindannyian azt a meggyőződést vallják, hogy  genetikailag eltérőek, mint az emberiség többi részének, és ezért joguk van mindannyiunk felett uralkodni. Megállapított tény, hogy a közvéleményt "marháiknak" vagy "állatállományuknak" nevezik. Számukra az emberiség csupán állatcsorda, amelyet nekik kell kezelniük.

WINDSOR-HÁZ

ORANGE-NASSAU HÁZA

SCHWARZENBERG-HÁZ

Mindezen családok élén az úgynevezett "kígyó feje", a fekete nemesség vagy a jezsuita/pápai vérvonal áll, amelynek székhelye a Vatikánvárosi Államban van. Az egyik legkiemelkedőbb az Orsini-ház, amely az  ókori Róma Julio-Claudian dinasztiájának leszármazottai. Minderről sokkal több információ található a fent említett referenciamunkákban, a holland  Ellaster.nl weboldalon (fordítsa le az oldalakat a Google fordítóval), valamint az interneten, a cenzúrázatlan Qwant  kereső használatakor  .

A PIRAMIS CSÚCSA


Vajon azok a rejtett családok, amelyek a szuverén államokon belül működnek a világot irányító hatalmi piramis legmagasabb szintjén? Nem.  Van még mit felfedni. Az információnak ez a következő szintje különösen nagy kihívást jelenthet néhány olvasó számára, mert annyira kívül esik a világból – szó szerint. Annak érdekében, hogy segítsek megérteni a tanulnivalók valóságát, először bemutatok néhány alapvető történelmi hátteret. Ha a világtörténelmet nézzük, egy dolog kiemelkedik:

Minden kultúrában, mindenütt a földön  egy dolog  mindig is minden társadalom középpontjában állt:  a démoni entitások imádása.

Az ókori Egyiptom, Babilon, Róma és Görögország mélyen beágyazódott a spirituális gyakorlatokba, amelyek általában két dolgot foglalnak magukban: a  szexuális zaklatást és az emberáldozatot.  Ez a világ minden részére vonatkozik, legyen szó Afrikáról, Ázsiáról, Amerikáról, Európáról – szó szerint világszerte. A kereszténység és az iszlám a Sátán néven ismert sötét szellemi entitásra utal (ami ellenfelet vagy ellenfelet jelent). De vannak más lények is. Az egyik kiemelkedő spirituális entitás, amelyet az emberiség történelme során imádtak, Molochnak hívják. A világ különböző kultúráiban különféle neveken ismerik, mint például Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos és Cronus. Az iszlámban például a Mo-lech-et Malecnek vagy Maliknak hívják.

A sok név megerősíti ennek a démoni entitásnak az egész világra kiterjedő imádatát.

Molochot bikafejű emberként ábrázolják. A szertartásokon ennek a démonnak a szobrait tűzzel hevítették, és miután a kinyújtott kezek forrón izzottak, élő csecsemőket helyeztek beléjük. Az elevenen elégetett gyermek rémült sírásának elfojtására hangos zene szólt.

Ez az alapvető emberi történelem,  amellyel mindannyiunknak tisztában kell lennie. Amikor a világ bármely pontjára utazik, az emberáldozat építészeti maradványai gyakran különböző helyeken láthatók. Dél-Amerikában például az azték piramisok jelölik a tájat. E piramisok tetején embereket áldoztak fel sötét szellemi erőknek. Európában ezt a druidák tették; Afrikában a sámánok; Egyiptomban a főpapok és így tovább. Az emberáldozat a világ legtöbb kultúrájának középpontjában állt.
A kereszténység elterjedésével ez a szörnyű gyakorlat megszűnt a nyilvánosságban, de nem irtották ki a társadalomból. Inkább a sötét birodalom sok szolgája továbbra is titokban gyakorolta ezeket a rituálékat.  És most itt vagyunk a világhatalmi piramis csúcsán...
 
A témával kapcsolatos minden minőségi forrásban bőséges dokumentációt talál arról, hogy a hatalmi struktúrák legfelsőbb szintjén  még mindig gyakorolják a rituális szexuális zaklatást és az emberáldozatot . 

Ennek egyik példáját Ronald Bernard , egy korábbi bankmester tárta fel  , aki a világ pénzügyi birodalmának magas szintjén dolgozott.


Bernard dollár billióit mozgatott meg a rejtett uralkodókért, és világosan megértette, mi történik ezekben a körökben. Az alábbi videóban arról tanúskodik, hogy a pénzügyi elit magasabb szintjein a legtöbb ember a luciferianizmusnak nevezett vallás tagja.  Ronald részt vett néhány sátáni miséjükön, amelyek sok alkohollal és szexszel jártak. Valamikor meghívták, hogy vegyen részt magas szintű találkozókon Németországban, ahol gyerekeket áldoztak fel. Ígéretet kapott, hogy ezzel tárva-nyitja a kaput a csillagászati ​​hatalom és személyes gazdagság előtt. Ahelyett, hogy milliárdokat mozgatna meg a pénzügyi uralkodókért, ő maga is milliárdos lesz. Csak a mélyhűtőbe kellett tennie a lelkiismeretét - mínusz 100-ra. Ez a motiváció az emberáldozat kegyetlen gyakorlata mögött: Cserébe azért, hogy embereket (főleg csecsemőket és gyerekeket) felajánlanak a démoni erőknek, az elitek hatalmat és gazdagságot kapnak a sötét birodalomból. Ez magyarázza rendkívüli pénzügyi forrásaikat és hihetetlen befolyásukat világszerte.Ronald Bernard nem volt hajlandó részt venni ebben a borzalomban, és maga mögött hagyta az uralkodó pénzügyi elit világát. Halálra kínozták, majd NDE-t (halálközeli élményt) kapott, és csodával határos módon újra életre kelt a kórházban. Miután a sötét birodalmat szolgálta, Ronald úgy érezte, kapott egy második esélyt az emberiségnek okozott károk helyreállítására. Életét most egy alternatív pénzügyi rendszer létrehozásának szentelte, amely segíthet az embereknek elmenekülni az elitek zsarnoki rendszerei alól.
 
 
 
Ronald Bernard rendkívül leleplező szemtanúi vallomása látható az alábbi videóban, amelyet világszerte mintegy 90 millióan néztek meg.
 

 
A Ronald Bernard által megosztott információkat a CIA, az FBI, a rendőrség, a csendőrség, a katonaság egykori igazgatói, a nyomozók, a szemtanúk, a bírók és sok túlélő áldozat megerősítik a magas szintű tisztviselők által elkövetett szexuális zaklatásról és gyilkosságról szóló jelentésünkben  Több személyes levél is van a birtokomban olyan nőktől, akik megszöktek az elit kegyetlen köreiből, ahol ezerszer megerőszakolták őket.
Nathalie Augustina világhírű divatmodell volt, akit a CIA úgy irányított, hogy az elit legmagasabb szintjének szexrabszolgája legyen: királyi családok, államfők, katonai parancsnokok, hollywoodi hírességek stb. történet egy holland könyvben, amelyet a már említett Robin de Ruiter riporter írt. 
Egy másik (névtelen) túlélő áldozat és szemtanú is több levelet küldött nekem. Ezeket nagyon zavaró olvasni, de úgy döntöttem, hogy egy kis részüket belefoglalom ebbe a jelentésbe, mivel ezek a szemtanúk beszámolói egy rejtett valóságot tárnak fel, amelyet az emberiségnek sürgősen fel kell ismernie. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezen információ láttán kognitív disszonanciát  vagy Semmelweis-effektust tapasztalhat  . Ezek olyan pszichológiai mechanizmusok, amelyek tudat alatt aktiválódnak, hogy megvédjenek minket az új információktól, amelyek megkérdőjelezik jelenlegi hiedelmeinket.

A homokba rejtjük a fejünket, 
mert a valóság túl ijesztő.


Arra szeretnélek  bátorítani, hogy tudatosítsd ezt, és ne engedj a zavaró információk elutasításának reflexének Ez az, ami fenntartja ezeket a borzalmakat. Azért osztom meg ezeket az érzékeny részleteket, mert ez a fajta gonosz csak az emberiség tudatlansága mellett létezhet. Ennek a napvilágra hozása az első lépés a terror leállításához.

 
 
SZEM tanúvallomás

"Kanadában nőttem fel. Ennek a dolognak a lényege a genetika. Ezek a vér szerinti családok azt hiszik, hogy genetikailag felsőbbrendűek . Bárhol is látsz embereket, akik genetikát manipulálnak... valószínűleg ők azok. És bárhol is találsz "királyi családokat" uralkodó országokban. .. rengeteget találsz.

Szóval... ezek a családok a bukott angyalokat imádják... ezek a Sátán, Lucifer, Baphomet, Moloch és Baal. Szóval gyerekkorom egyik sátáni rituálé volt a másik után. konkrét dátumok egész évben... napfordulók, napéjegyenlőségek, telihold stb.  A rituálék célja, hogy erőt gyűjtsenek maguknak. Egy tipikus gyerekkorban ebben a horrorban néhány ezerszer megerőszakolják a gyerekeket 18 éves korukig. Egy sátáni kultuszhálózatról beszélünk, amely világszerte jelen van. És nagy részét keresik pénzcsempész gyerekeiknek. Ez brutális.

A programozást az anyaméhben vagy születéskor kezdik. Asztrológiát és numerológiát használnak... ők a fekete mágia okkultistái... kiválasztják a születési dátumodat... meghatározott karrierre ápolnak.  Arra törekednek, hogy embereiket a világ mezőnyeinek élére tegyék.  De most tönkremennek. Központi világkormányt akarnak... Jeruzsálemben. Nemzetállamokat akarnak lerombolni. Mivel a kultuszban a kínzás olyan szélsőséges....  az emberek szétválnak és disszociálnak,  így a legtöbb ember IS... disszociatív identitászavarban szenved... amit régebben többszörös személyiségzavarnak neveztek. Alapvetően egy csomó embert vagy személyiségtöredéket találsz magadban... mert minden kínzással... szétválsz.

Ennek az az eredménye, hogy sok embernek, aki átment ezen.... nem emlékszik rá.... és a kultusz ezt kihasználja. Úgy strukturálják a személyiséget, hogy olyan személyiségek legyenek, akik éjszaka jönnek ki... és mások, akik a mindennapi életet élik. Az emberek kettős életet élnek, és ezt nem veszik észre. Nagyon okos, így a kultusz mindenféle dolgot megcsinál éjszaka. Érzéketlen pszichopatákat akarnak, akiknek nem lesznek érzelmeik, miközben piszkos munkájukat végzik.  Egyenesen kiveszik az érzéseket a kultuszban élő gyerekekből. Halálközeli élményeken visznek keresztül... ez megnyitja a pszichés központokat és átlövi az IQ-t a tetőn. Nagyon hasznossá teszi számukra a gyerekeket.

A 2. világháború alatt... a nácik kifinomult elmekontroll technikákat fejlesztettek ki.... és számos orvosi eljárást.... Allen Dulles, aki a CIA (első nevén OSS – stratégiai tanulmányok hivatala) első igazgatója volt. finanszírozás az Egyesült Államok kormányától a Project Paperclip keretében... sok tudóst és orvost hozott át az Egyesült Államokba. Oroszország is sokat vitt belőlük. Amikor ideértek...  folytatták a munkájukat.... de ez az elmekontroll beépült a kultikus hálózatba egész Észak-Amerikában. Így kötöttem ki benne. Az a tény, hogy a nagyapám és a nagybátyám is nagymesterek voltak a skót szabadkőműves szertartásban... az is oka volt. beleszülettem.
JANIC SMITH
(NEM IGAZI NÉV)

Semmi sem volt teljesen új, amit ez a hölgy írt nekem, mivel számos publikációban olvastam hasonló kinyilatkoztatásokat olyan elismert nyomozóktól, akik évtizedek óta figyelmeztetik az emberiséget. Több olyan videót is láttam, amelyeken olyan emberek tanúskodnak, akik megszöktek a világ uralkodóinak e sötét hálózatából. Így tudom, hogy ez az információ hiteles és pontos. 

Egy másik személyes levélben, amelyet egy másik túlélő áldozattól, Nathalie Augustinától kaptam, olvastam bizonyos részleteket, amelyek megmagyarázzák  a kapcsolatot a bűnöző emberek és a magasabb szellemi entitások között, akik még sokkal aljasabb célra használják fel őket, mint a pénzügyi korrupció és a politikai világhatalom. . Amit Nathalie leírt, azt korábban több kutató és bejelentő felfedte, de ennek ellenére mélységesen nyugtalanítónak találtam, mivel felfedi a gonosz lényegi valóságát. Egy dolog tudni a gonosz elvont fogalmáról; egészen más élmény felfedezni, mennyire valóságosak a sötétség erői. Nagyon jól szervezettek és rendkívül stratégiai módon működnek. Íme egy részlet Nathalie nekem írt leveleiből:

 
 
SZEM tanúvallomás

"A könyvem csak egy töredéke az igazságnak. Minden sokkal rosszabb. Valójában megvártam,  amíg az emberek eléggé felébrednek  , mielőtt mindent elmondanék. Az embereket az Egyesült Államokban a választások ébresztették fel a pedofil Joe Biden illegitim helyzetével. Covid és most Ukrajna.

Ismerem a sátáni pedofil családfők egész világát. Ismerem, és használtak és erőszakoltak meg a királyi házak felett álló uralkodó családok tagjai. A holland hamis királyi ház főnöke a Habsburg klán és a Vatikán.  A Rothschildok pénzügyileg minden királyi családot irányítanak.  Minden királyi háznak meg kell hajolnia előttük, és fel kell lépnie, ha megidézik őket.

Gyakran voltam Svájcban DAVOS-ban, Lausanne-ban, Zürichben és Genfben. Mindig a világ vezetőinek politikai találkozói. Sokkal több történik a földön, mint amennyit tud vagy gondol. Pl. Klaus Schwab tiszta Habsburg.

Az Abszolút Uralkodó Családok évente háromszor találkoznak Davosban, Svájcban. Ezek az összejövetelek  zártak és erősen biztosítottak. Itt találkoznak a dinoszauruszcsaládok. Egy meghatározott csoport csak éjszaka jön ki. Napközben soha. A nappali fény káros rájuk. Ők sem normális emberek. Több száz évig élnek, a legidősebb, akivel találkoztam, 830 éves volt. Nem esznek ételt, mint az emberek. Orvosi szükségletük a babavér, a baba születése után 25 napig. A másik csoport csecsemővért és bébihúst vesz, csak azt."
NATHALIE AUGUSTINA

Bárki , aki ellenőrizni szeretné ezeket az információkat, megtekintheti a jelentésben szereplő videókat, letöltheti a PDF dokumentumokat, elolvashatja a könyveket, és saját kutatást végezhet az interneten a cenzúrázatlan Qwant  keresőmotor  és a BitChute  videóplatform  segítségével Ha többet szeretne megtudni a kannibalizmus valóságáról a sötét birodalomban, felkérem Önt, hogy tekintse át a  magas szintű tisztviselők által elkövetett visszaélésekről szóló bizonyítékokról szóló jelentésünket.

Felajánlok itt valamit, ami megerősíti az elitek kannibál természetét. Hollywoodban a közelmúltban exkluzív bulik voltak, amelyeket Marina Abramovic szervezett. Ezekről a pártokról néhány fénykép kiszivárgott, ezeket az alábbi linkelt riportban láthatja. Grafikus jellegük miatt elrejtettem őket. A képek megtekintéséhez kattintson a linkre. De ha nagyon érzékeny vagy, ne nyisd ki.

 

Kattintson a képek megtekintéséhez, amelyek bizonyítják az elitek sátáni természetét.

Amit ezeken a képeken látsz, az csak a felületes, alacsony szintű cucc, amit a nyilvánosság elé tárnak. El sem tudjuk képzelni, mit csinálnak titokban. A szemtanúk vallomásai is csak rövid időre lebbentik fel a fátylat e sötét birodalomról. Amint megismerjük, milyen gonoszak ezek az entitások, világossá válik, miért nem okoz gondot a Világgazdasági Fórum és szövetségeseik által hirdetett embertelen zsarnokság érvényesítése. Nagyon fontos, hogy legyen bátorságunk megosztani ezeket az információkat a világgal. Írja be ide a szövegét...

 
Az emberiség nem pusztán a korrupt politikusoktól és bankároktól szenved, hanem a tiszta gonosz is támadja. A legtetején vannak  sötét spirituális entitások, amelyek egyszerűen a démonimádat és az emberáldozat ősi gyakorlatának folytatásai. 

AZ EMBERISÉG SZÉTVÁLASZTÁSA


Meg kell értenünk azonban, hogy ezeken a sötét erőkön kívül van egy Teremtő is, aki minden jónak az adója és eredete, aki az emberiség oldalán áll, hogy megszabadítson minket a gonosztól.

én Az elmúlt évtizedekben világméretű, stratégiai elmekontroll hadművelet zajlott e világ népe ellen, hogy a túlnyomó többséget elterelje minden élet Forrásától. Amikor az emberek elszakadnak Istentől, aki egyedül nagyobb a gonosz birodalmánál, könnyebben irányíthatóak és rabszolgává tehetik őket. A lelkileg tudatlan emberek tehetetlenek. Feltétlenül fel kell ébrednünk a szellemi vakságnak ebből az agymosott állapotából, és vissza kell térnünk a Minden élet Adójához, aki képessé tud tenni bennünket és irányítani tud bennünket, hogy megszabadítsuk az emberiséget a sötétség erőitől. Ennek semmi köze a valláshoz, de olyan alapvető létünkhöz, mint az 1+1=2. Mindannyian tudjuk, hogy van jó és rossz. Ez azonban nem csak valami homályos „energia”, hanem léteznek személyes entitások, ahogyan mi is személyes lények vagyunk. Abszurd dolog felismerni az intenzív gonosz létezését.

A HATALOM PIRAMISA

A következő diagram egy alapvető áttekintést mutat a gonosz és a korrupció világméretű hatalmi struktúrájáról, amely az  emberi társadalom minden aspektusát átjárta.  Felfedem ezt abban a reményben, hogy elősegíti ezeknek az aljas hálózatoknak a világméretű bukását, mivel első számú erősségük a lakosság tudatlansága. Amíg a közvélemény tudatán túl működhetnek, ellenőrizetlenül folytathatják. Ezért arra kérek mindenkit, aki elolvassa ezt a jelentést, hogy ne habozzon megosztani, hanem  legyen bátorsága messzire terjeszteni, mivel ez az, ami végül összetöri e hálózatok erődítményét az emberiség felett. Amíg teljes sötétségben működhetnek, vagyis senki sem látja őket, addig ellenőrizetlenül folytathatják tevékenységüket. Ha ezt a napvilágra hozzák, vagyis a világ tudomást szerez róla, többé nem rejtőzhetnek el, és számtalan emberiség és az egész teremtés elleni bűnükért felelősségre kell őket vonni. 


LÁSD A TELJES KÉPET

Ez a bejegyzés egy hosszabb, „A Világgazdasági Fórum világuralmi menetrendje” című jelentés része. Ott is megtalálja az összes hivatkozást, amely a fenti információkat igazolja. Ha szeretné látni a teljes képet, több bizonyítékkal, feltétlenül olvassa el a teljes jelentést .


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Névnap

2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

Holnap
Jusztina, Pál
napja lesz.
Top

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet