Oszd meg ezt a cikket

 

Az ENSZ globalistái New Yorkba érkeztek, hogy részt vegyenek a 2023-as fenntartható fejlődési célok csúcstalálkozóján, és "sürgős tervet" dolgozzanak ki az Agenda 2030 megmentésére, mert António Guterres ENSZ-főtitkár szerint a mélyen népszerűtlen globalista terv "veszélyben van".

Az idei kétnapos csúcstalálkozó a 2016. január 1-jén hivatalosan is megkezdett Agenda 2030 program félidejénél tart. A szervezet honlapjára feltett összefoglaló nyilatkozat szerint:

"Az Agenda azonban ígéret, nem garancia. A félidőben az ígéret mély veszélyben van. Évtizedek óta először fordul meg a fejlődési előrehaladás...".

Majd a résztvevők előtt tartott tegnapi beszédében Guterres azt mondta: "Ma a céloknak csak 15%-a halad a kijelölt úton, és sokan visszafordulnak", és felhívást tett közzé egy "globális mentőtervre", hogy az SDG-ket visszahúzzák a vereség torkából.

Az American Thinker jelentése: Az esemény előtt Guterres leült egy interjúra Mita Hosalival, az UN News igazgatóhelyettesével; Hosali ezzel kezdte:

"A 78. Közgyűlés ülésének küszöbén beszélgetünk itt, ahová rekordszámú világ vezetőit várják, de a P5-ök közül csak egy államfő ... Mit mond ez az ENSZ-ről, mint a diplomácia központjáról, egy olyan időszakban, amikor annyi fronton vannak válságok?".

(A P5 az "állandó öt" nemzetre utal, amelyek állandó helyet foglalnak el a Biztonsági Tanácsban, amelyet az 1945-ös alapokmány hozott létre.)

Nem kell rakétatudósnak lenni ahhoz, hogy kitaláljuk a választ Hosali kérdésére - nyilvánvaló, hogy "az ENSZ mint a diplomácia központja" az Agenda 2030 és az SDG-k sikeres végrehajtásával együtt gyorsan csökkenő kilátás. Az az egyedülálló államfő? A gügye Joe Biden - nem csoda, hogy senki más nem akart eljönni!

És a többi "világ vezetője" egyáltalán államfő? Vagy ezek a "világ vezetői" csak nem megválasztott mély állam figurák? Guterres izgatottan válaszolt Hosoalira (defenzíven?), megjegyezve "mindenekelőtt", hogy a csúcstalálkozó "nem egy hiúsági vásár"... de itt meg kell állítanom, mert az ENSZ-csúcstalálkozó pontosan az.

Ezeket a "vezetőket" nem választották meg, de a saját költségükön gyűlnek össze New Yorkban, hogy úgy tegyenek, mintha legitim döntéshozók és politikai méltóságok lennének? Ráadásul az egyetlen tényleges P5-ös államfő, aki eljutott erre a "nagyon fontos" csúcstalálkozóra, Joe Biden, aki amellett, hogy egy teljes szemétdomb, maga is törvénytelenül tölti be az államfői szerepet? Milyen megalázó.

A blog elején idézett nyitó idézetet megismételve Guterres ezután kijelenti, hogy "sajnos" jelenleg az SDG-k "nem a megfelelő irányba haladnak".

Én magam nem is lehetnék boldogabb.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

hozzászólás1

 • Hozzászólás hivatkozás Mancsos

  Mancsos

  2023 szept. 20

  Ez csak a játék része sajnos!
  Fenntartható fejlődés: erre vágyik a BRICS!
  Beszélhetünk a Johannesburg II Nyilatkozatról?

  EDWARD SLAVSQUATEDWARD SLAVSQUAT
  2023. SZEPT. 1.2023. SZEPT. 1.
  A tizenötödik éves BRICS-csúcsot augusztus végén tartották a dél-afrikai Johannesburgban. Valószínűleg hallottál róla.
  Az ünnepség részeként a tagállamok aláírták a “Johannesburg II. Nyilatkozatot – BRICS és Afrika: Partnerség a kölcsönösen felgyorsult növekedésért, fenntartható fejlődésért és inkluzív multilateralizmusért (A link a dokumentumnak a Kremlin.ru által üzemeltetett angol nyelvű változatára mutat.)”.

  Egy gyors összefoglaló:

  Az ENSZ a „nemzetközi rendszer” sarokköve, és a BRICS-tagok elkötelezettek a „2030-ig tartó Fenntartható Fejlődési Menetrend” teljes körű végrehajtása mellett.

  A „köz-magán partnerségek” segítik majd a „fenntartható fejlődést”, és a BRICS izgatottan várja a köz- és magánszféra partnerségével foglalkozó munkacsoportjának munkáját.
  Az IMF és a WTO megbecsült szervezetek, de „befogadóbbnak” és „nem diszkriminatívnak” kell lenniük.

  „Elkötelezzük magunkat, hogy fokozzuk erőfeszítéseinket a globális világjárvány megelőzésére, felkészültségére és reagálására irányuló kollektív kapacitásunk fejlesztésére, valamint arra, hogy megerősítsük azon képességünket, hogy a jövőben közösen leküzdjük az ilyen pandémiákat.”
  A BRICS duplázni fogja a vérrögképződéses „kutatást”.

  Az „éghajlatváltozást” 18-szor említik.

  A BRICS-országok izgatottan várják az „oktatás digitális átalakulását” és a „fenntartható oktatást”.
  Sok más jó közérzetet keltő szósaláta arról, hogy a világot jobbá, befogadóbbá és fenntarthatóbbá tegyük a vállalatokkal való partnerség és a globális kormányzás megerősítése révén.

  A „fenntartható fejlődést” összesen 21 alkalommal említik. (Az „SDG” betűszó hatszor jelenik meg.)
  Természetesen a BRICS-t az teszi különlegessé és másabbá, hogy azt ígéri, hogy egy barátságos globális menetrendet hajt végre, melynek célja a lélek összezúzása „integrált és holisztikus módon”.

  Johannesburg II. Nyilatkozat – Johannesburg II Declaration — BRICS és Afrika: Partnerség a kölcsönösen felgyorsult növekedésért, fenntartható fejlődésért és inkluzív multilateralizmusért (16. oldal)
  Ezen a csúcson a fenntarthatóság volt a fő téma. Putyin a BRICS Üzleti Fórumon Putin even started tartott beszédét még azzal kezdte, hogy reményét fejezte ki, hogy az „üzleti közösség” „államaink felgyorsult társadalmi-gazdasági növekedése és a Fenntartható Fejlődési Célok elérése érdekében fog dolgozni”.

  Az orosz elnök beszédét azzal fejezte be, hogy méltatta a BRICS-t, amiért előmozdították „az Egyesült Nemzetek Szervezete által kitűzött globális fejlesztési célok és célkitűzések sikeres elérését”.
  stb...

  Jelentés

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top