Oszd meg ezt a cikket

 

A "MONOPÓLIUM - Kié a világ?" című film. elmagyarázza, hogy gyakorlatilag az egész világ egyetlen vállalat tulajdonában van, és így a kormányok, a hírmédia, az egészségügyi szervezetek és még sok más ellenőrzése alatt tarthatják a hatalmat. 

 

Világunkban milliónyi márkát, nevet és logót látunk, amelyek úgy tűnik, hogy mind versenyeznek egymással. Számtalan vállalat kínál különféle szolgáltatásokat ruházati, élelmiszeripari, utazási, technológiai, mezőgazdasági, pénzügyi, orvosi stb.

Például a Pepsi Cola és a Coca Cola két fő versenytárs az üdítőitalok területén, igaz? ROSSZ!
A Samsung és az iPhone két gigantikus versenytárs az okostelefonok terén, igaz? ROSSZ!
Vannak Mac és PC számítógépeink, a legjobb példa arra, hogy két rivális versenyez a személyi számítógépek legnagyobb piaci részesedéséért, igaz? ROSSZ!
Aztán ott van a Facebook és a Twitter, amelyek heves versenyt folytatnak a közösségi média legnagyobb közönségéért, igaz? ROSSZ!

E vállalatok egyike sem versenyez egymással. Ez csak a felszíni kép az olyan gyanútlan fogyasztók számára, mint te és én, akiket megtévesztenek a különböző márkanevek. Persze ezek a márkák egykor versenyeztek a távoli múltban, de a színpadot már régen visszaállították.

Manapság az összes olyan nagy márka, amely versenyben áll, lényegében egy és ugyanazon vállalat tulajdona: a Vanguard. Ezt saját szemével láthatja a képernyőn a MONOPOLY-ban.

A V anguard az egyetlen entitás a világon, amely gyakorlatilag a világ összes nagy iparágát birtokolja, legyen szó gyógyszerről, hírmédia, biztosítás, kórházak, technológia, utazás, élelmiszer, bányászat, gáz, olaj, bankszektor stb. 

Ez azt jelenti, hogy szinte minden, amit eszel, iszol, öltözködsz, alszol, vezetsz, utazol, olvasol, nézel, hallgatsz, kommunikálsz vele, dolgozol stb., mind ugyanannak a nagyon kis megagazdag csoportnak a tulajdonában van. magánszemélyek. 

Világszerte hatékony MONOPOLY-juk van gyakorlatilag mindenre.

Évtizedek óta ez a stratégiájuk: 

„Minden tőzsdei társaság részvényeinek többségét megszerezzük, és a többi társaság részvényeit is megszerezzük, akik a többi részvényt birtokolják. Ez teljes tulajdonjogot ad nekünk mindenben, ami lehetővé teszi számunkra, hogy irányítsuk a világot.”

Így tudták ellenőrizni a járvány idején az összes kórházat, egészségbiztosítást, médiát stb.

Leegyszerűsítve: a világjárvány idején egyetlen embernek, aki ennek a pénzügyi monopóliumnak a tetején van világszerte, csak egy szót kellett szólnia, és az összes sajtónak, az összes nagyobb kórháznak, az összes biztosítótársaságnak, az összes légitársaságnak, az összes szállodák és ezer másik cég mind ugrott, hogy engedelmeskedjenek ennek a parancsnak.

Még a legtöbb nemzetnek is,  amely hivatalosan profitorientált vállalatként  (!) épül fel  , és ezért ténylegesen ugyanezen entitások tulajdonában van, a "Nagy Főnök" parancsára kell ugrani.

Mi volt a parancs? 

- mandátummaszkok! 

- zárolást ír elő! 

- kötelező oltások! 

- mandátumvizsgálat! 

- elnyomja a kúrákat! 

- elnyomják az orvosokat! 

- nyomd el az igazságot!

Most leegyszerűsítem a helyzetet, mivel több család közösen birtokolja a Vanguardot (és a BlackRockot, aki közvetlenül a Vanguard alatt ül), de lényegében mégis ez a lényeg. Egy vállalat tulajdonában van az egész világ, ahogy mi ismerjük. Ez lehetővé teszi az emberek egy kis csoportjának, hogy manipulálja az egész emberiséget, hogy azt tegyen, amit akar. 

Pontosan ez az, amit a világjárvány idején is megfigyeltünk: a betegek életét megmentő orvosokat világszerte kirúgták a kórházakból, a hatékony kezelések alkalmazását pedig gyakorlatilag a világ minden országában betiltották. 

Egy parancsot adtak ki, és az Vanguard több millió csatlósa talpra ugrott, hogy megkérdőjelezhetetlenül engedelmeskedjen.

"IGEN FŐNÖK!"

Egyetlen ember sem hiszi el, hogy világméretű járványt lehet szervezni. De ha egyszer megérted, hogyan épül fel a világ, és látod, hogy egyetlen entitás birtokol szinte mindent világszerte, és gyakorlatilag minden kormányban észreveszed a kezét, akkor tudod, hogy valójában nagyon könnyű egy világméretű járványt leküzdeni és rákényszeríteni. tömeges zsarnokság. 

A bezárások büntetőjogi célja

A járvány egyik célja az volt, hogy tovább növelje az emberek e kis csoportja monopóliumát. Lezárásokat követeltek azzal a szándékkal, hogy kisvállalkozások millióit semmisítsék meg világszerte, hogy a fogyasztók milliárdjai özönljenek ezekből a független vállalkozásokból a zsarnokok megavállalataiba. 

Gyakorlatilag: több millió kis élelmiszerboltnak kellett bezárnia egy évre, így a világ teljes lakossága csak a nyitva maradt és ezeknek a bűnözőknek a tulajdonában lévő szupermarketekből szerezhette be az élelmiszert. Dollár billióit kerestek, miközben a kisvállalkozások mindent elvesztettek.

Érdekes módon egyik megavállalatnak sem kellett bezárnia a lezárások alatt. Mindegyik világszerte nyitva maradt. Csak a kisvállalkozások milliói kényszerültek bezárni, annak ellenére, hogy naponta csak egy maroknyi vásárlójuk van, miközben a szupermarketekben emberek ezrei tolonganak egymás hegyén-nap után. 

A szupermarketekben ezerszer nagyobb a mások megfertőzésének kockázata, mint bármely kisvállalkozásban. Mégis a helyi, független üzleteket kellett bezárni. Egyáltalán semmi értelme. Az esztelen tömegek mégis vakon és megkérdőjelezhetetlenül elfogadták ezt az abszurd őrültséget „biztonságuk érdekében”. 

A MONOPOLY megerősíti azt, amit a NAGY ZSÜRI BIZONYÍTVÁNY-ban tanúskodó vezető szakértők felfedtek: a világot csillagászatilag gazdag emberek nagyon kis csoportja támadja, akik együttműködnek, hogy átvegyék a teljes irányítást minden felett a földön, ami még nincs teljesen a kezükben.

JELENTÉS LETÖLTÉSE

Ezek a pénzügyi zsarnokok állnak olyan szervezetek mögött, mint az Egészségügyi Világszervezet, amely 100%-ban ezeknek a bűnözőknek a tulajdonában van, és amelyet arra használnak fel, hogy végrehajtsák világuralmi programjukat, egészségügyi vészhelyzetek leple alatt, amelyeket csalárd teszteléssel, adatok manipulálásával és elnyomással fabrikálnak. gyógymódok és tömegpszichózis a média félelemkeltése révén. 

Ők állnak a Világgazdasági Fórum és az Egyesült Nemzetek Szervezete mögött is, amelyek a világ állapotának javítását állítják, miközben valójában az a céljuk, hogy az egész emberiség felett teljes hatalomra szert tegyenek, megkövetelve, hogy minden erőforrás, minden információ, minden kormányt, minden hatalmat, minden iparágat adják át a kegyetlen, kapzsi kezükbe. 

Hogyan állíthatjuk meg ezeket a zsarnokokat?

Mi a megoldás erre? Nagyon egyszerű: HAGYJA MEG A JÁTÉKUKAT! Ne folytassák a bűnügyi programjukat.

Ébressze fel  a világ népét, ha őrülten osztja meg ezt a bejegyzést, a MONOPOLY című filmet és a NAGY ZSÜRI BIZONYÍTVÁNYT.

Ha Ön egy kisvállalkozás,  ne engedjen  a bűnügyi manipulációjuknak; lépjen kapcsolatba más vállalkozásokkal, és építsen ki olyan hálózatokat, amelyek ellenállnak.

Példaként említjük, Ausztráliában egy zseniális kezdeményezést hoztak létre, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy biztonságosan vásároljanak a nem megfelelő vállalkozások hatalmas hálózatában, amelyek nem igényelnek vakcina státuszt (további információ erről a nagyszerű projektről ).

Az embereknek el kell  távolodniuk  a nagyvállalatoktól, és olyan helyi kisvállalkozásokban  kell vásárolniuk , amelyek nem ezeknek a pszichopatáknak a tulajdonában vannak – és soha nem is lesznek. Keressen gazdákat, tenyésztőket, henteseket stb., és vásároljon közvetlenül tőlük. Milliószor egészségesebb, és sokkal szórakoztatóbb. 

Indítsa el saját kisvállalkozását! Kézzel készített, friss, természetes, romlatlan árukkal szolgálja ki a helyi közösséget, amelyek minősége messze felülmúlja a legtöbb ilyen megavállalat által kínált olcsó, mérgező vacakot. 

Légy kreatív, bátor és kövesd az álmaidat.

Ha ügyvéd vagy  , akkor állj fel, hogy megvédd a közösségedben élőket. 

Ha bíró vagy  , akkor a bűnözők védelme helyett védd az igazságot.

Ha hívő és  imádkozó ember vagy , akkor imádkozz, hogy mindez kiderüljön és igazságszolgáltatás elé kerüljön. 

Ha van anyagi lehetősége, akkor  támogassa azokat, akik megvédik az emberiséget. 

Mindannyian tehetünk valamit:  szórólapokat terjesztünk, hirdetéseket helyezünk el az újságokban, megoszthatunk a közösségi médiában, e-maileket küldhetünk, beszélhetünk emberekkel.

Szervezd meg a MONOPOLY nyilvános megtekintését közösséged számára. Például kaptam e-maileket a hawaii egyházi lelkészek egy csoportjától, akik nyilvánosan megtekintették néhány legfontosabb videónkat, mint például A CSATA AZ EMBERISÉGÉRT. Több száz másik pásztort gyűjtöttek össze, hogy segítsenek felébreszteni őket. 

Ezt mindannyian megtehetjük! Béreljen helyet, állítson fel berendezéseket, hirdesse a helyi rádióban és a helyi újságokban, és mutassa meg a MONOPOLY-t az embereknek. Ébredés cunamit okozhat...

Meghívom a rendfenntartó tiszteket, ügyvédeket, bírákat, biztosokat stb. Még ha csak ketten vagy hárman jelennek meg, amint meglátják a Monopolyt, ők válhatnak azzá a kavicssá, amely az igazság sziklacsúszását okozza közösségében.

Emberek a világból, kérlek benneteket, hogy álljatok fel – valóban, ne csak szemlélők legyetek, akik kritizálnak és ítélkeznek –, és legyetek az emberiségnek szüksége válaszként. 

Mindannyian hősnek születtünk. Mindannyiunkban ott van a bátorság és az igazságosság isteni magja. Csináljuk!

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

hozzászólás10

 • Hozzászólás hivatkozás Mancsos

  Mancsos

  2023 szept. 11

  Először is: nem volt pandémia!
  Másodszor: ha valaki csak az erőszaktól fél, és csak abból ért, akkor nem kell tárgyalásokba elegyedni vele. Övék a törvény is, nem csak a hatalom. Vagyis, bármikor betilthatják a házi termelést, állattartást, stb, és akkor bárki "bűnözővé" válik, aki mégis termel maga és a családja részére. Ha pedig még másoknak is ad belőle, akkor halálbüntetést is kaphat... Szóval nem kellene addig szarakodnunk, amíg ezen terveik megvalósulnak. A csendes ellenállás - pl a kanadai kamionos tiltakozás - már megmutatta, hogy semmit nem ér, és az csak növeli a haragjukat ellenünk. Szóval csak pár embert kell először likvidálni - családostól -, és jöhetnek a kiszolgálóik! Továbbá, az áljárvány alatt mindenki láthatta, hogy mennyi hitvány ember van közöttünk - jó, mondjuk a szoc alatt is televoltunk spiclikkel, árulókkal, ellenségekkel -, akik nem megtévesztés miatt, hanem önként, tudatosan álltak azok oldalára. Akár pénzért, akár hírnévért, vagy csak aljasság miatt...

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás messzetekintő kém

  messzetekintő kém

  2023 szept. 11

  Kedves Cukrosbácsi!

  Hogy magánál Freeman a "befutó", amiatt nem irigylem őt, és kívánom, hogy legyenek nagyon boldogok az új, MÁS világban.
  De mivel agymosottnak nevezett kénytelen vagyok szembesíteni néhány aprósággal:
  Ex katedra kijelenteni, hogy valaki agymosott az legalábbis bővebb indoklást igényelne és ezt nem tette meg.
  Aki egyik oldalról, másik oldalról kezd el hablatyolni az már eleve gyanús, mert az igazságot nem lehet oldalakra (meg)osztani. Aki mégis megpróbálja az valószínűleg csak egy háttérhatalmi csicska.
  Továbbá nem tisztázta, hogy a hozzászólásaimban mi volt konteó amivel állítólag átmosták az agyamat.
  A 4G-ről 2014-ben bebizonyították, hogy a vörösvértestek koagulációját (összetapadását) okozza, magyarán vérrögöket hoz létre fél órán belül, és ehhez elég egy okosmobilt bekapcsolva tartani a hátizsákunkban, vagy egy wifi hatósugarában ülni. Egy későbbi vizsgálatban az 5G ugyanerre volt képes de jóval gyorsabban. Ha valaki egy tömött buszon utazik akár több működő okostelefon van fél méternél közelebb a testéhez. Ezeknek a sugárzása összeadódik és ha nem is használok okosmobilt, a többi "hering" miatt olyan mintha használnék, sőt akár többet is egyszerre. Mi ebben a konteó?
  Ha a beindított 5G pulzáló zümmögését érzékelem, több százezer magyarral együtt abban mi a konteó?
  Az életerőt vagy keletiesen csí-t a napból is fel lehet venni, ha chemtraillel nem homályosítják el. És ezért a chemtrail nem csak az alumínium, bárium, stroncium izotóp, grafén-oxid, stb. mérgező összetevőjénél fogva káros. Mi ebben a konteó?
  Az egyébként is ami bizonyítva van, az eleve nem lehet konteó.
  Ha rajtam múlt volna a Rothschildok nemhogy a világot, de egy faluvégi kisboltot nem birtokolnának, és olyan szegények lennének mint a templom egere. Mi ebben a konteó?
  És még egy személyes dolgom a végére, ami fura módon magának a vesszőparipája. Ha az autóm levizsgáztatása többe kerülne mint az autóm ára akkor legyen szabad eldöntenem, hogy elviszem-e szerelőhöz és vizsgáztatásra. Érti már? Nem kell mindenben konteót látni, amiben valójában nincs.
  Ezek után mindenki döntse el ki az agymosott kettőnk közül.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Cukrosbácsi

  Cukrosbácsi

  2023 szept. 11

  Nálam Freeman a befutó, messzetekintő kém pedig egy agymosott. Bizony, mert agyat mosni nem csak az egyik oldal tud. Messzetekintő kémnek a konteóval mosták át rendesen az agyát azok, akik abból vizsgáztatják a kocsijukat.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás messzetekintő kém

  messzetekintő kém

  2023 szept. 11

  Kedves Freeman!

  Hogy nincs energiád még olvasni sem, azon a korábbi hozzászólásaid alapján nem csodálkozom. Neked csak a 15 perces város(gettók)ban való élet való.
  Ha valaki elolvassa a hozzászólás pengeváltásunkat, úgyis leszűri a megfelelő következtetéseket, Rólad is, Rólam is.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Freeman

  Freeman

  2023 szept. 11

  Az első néhány mondat után már nem volt energiám a szószátyár írást tovább olvasni. Nekünk nincs miről beszélnünk.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás messzetekintő kém

  messzetekintő kém

  2023 szept. 11

  Kedves Freeman!

  Nagyon sok tekintetben téves a gondolkozásod és hiányosak az ismereteid.
  Én csak vezetékes telefont használok. Egy olyan csomagunk volt amivel korlátlanul tudtunk hívni vezetékes és mobil számokat Magyarországon egy havi fix díj ellenében. Idén márciusban a Telekom megírta, hogy a földi vezetékes vonalat már csak 30 forintos percdíjjal használhatjuk mert a régi csomag arra megszűnik, vagy választhatjuk a digitális verzióban, egy havonta drágább, de telefonálás szempontjából korlátlan csomagot+korlátlan internet. Nem jó érzéssel mentünk bele ebbe az ultimátumba. Miután élesítette a szerződést utána a telefonos ügyintéző azt is a tudomásunkra hozta(utólag), hogy ehhez egy új wifi is kell amit kiküldenek, de nekünk kell üzembe helyezni. Ránk erőltettek valamit ami többe kerül, és újra kellett gondolni az egész telefonzsinór vezetést a házban mert azt már a wifibe kellett bedugni. Ezt mind lenyeltük habár sejtettük, hogy ez a wifi ami bekerül az otthonunkba, már az 5G technológiával fog működni. Azóta, hogy ez beindult én 10 kilót fogytam (korábban is karcsú de rendkívül szálkás voltam) és állandóan fájnak a tagjaim. De a család más tagjánál is megvan a fogyás. Most már oda jutottunk, hogy csak este van bedugva a wifi amikor internetezünk vagy telefonálunk. Hát ennyit a szabad választásról.
  Hogy nem élsz együtt a természettel az kitűnik abból, hogy számodra az természetben való gyalogtúra például gombászással egybekötve, csak az izületek felesleges koptatása. De a 15 perces gettókban majd úgysem mehetsz messzebb, mint a városod, vagy Budapesten a kerületed határa, az kell neked.
  Egyébként pedig éppen az amit nem használunk az fejlődik vissza. Vonatkozik ez az izomzatra a csontozatra vagy az izületekre. És éppen az agyra is, ha nem tornáztatod csak egy gondolkodásra képtelen idióta leszel.
  Jól lefizetett "szakértők" felvilágosítanak téged is, hogy a fákat, bokrokat milyen kórokozók és kártevők pusztítják, de én inkább ajánlom neked Mark Steel felteláló és fegyverszakértő videóját, Ő részletesen beszél az 5G fegyverrendszerről amit a békés állampolgárok ellen vet be saját kormányuk, egyrészt megfigyelési célból másrészt bármilyen betegség kiváltása céljából célszemélyre szabottan, és végső soron az egész élővilágot elpusztítja.
  Vak vagy mert amit nem érzékelsz, arról azt gondolod, hogy nincs. Kérdem én mit érzékelnél abból ha a házad elé lepakolnának például paksi radioaktív fűtőelemeket. Ja, hogy azonnal semmit? Meg nem is tudod mi, az és később, nagybetegen meg már nem tudnád összekapcsolni az okot és okozatot.
  Egyébként az 5G-t több százezer magyar érzékeli (én is), és nincsenek tőle jól, de te biztos nem. Csak figyeld meg például az ezüstfenyőket a csúcsi részen kezdenek el száradni, és 1 év alatt lefelé haladva száradnak ki az 5G-től. Ha beírod a keresőbe, hogy "Telekom 5G lefedettség" azonnal láthatod, hogy a településeden már rád indították-e vagy nem.
  A gombászásról annyit, hogy több tucat fajta finom gombát gyűjteni és fogyasztani, sokkal kellemesebb és változatosabb mint egy fajtát a pincédben termelni.
  Meg aztán ha jön a végrehajtó, és elveszik az otthonod, földed akkor már úgy sem fogsz semmit termelni és nagy bajban leszel, mert a természetből nem fogod tudni megszerezni a betevő falatot. Már most kellene tanulnod az erdő ehető gyümölcseit
  Tettél egy olyan kijelentést hogy "nem is érted, hogy miért nem csinálod az önellátásra való törekvést".
  Hát a dolog lényege, hogy éppen az csinálom. De ha gyümölcsök és részben zöldségek tekintetében az ember önellátó az még nem minden. Gabonát például nem tudok termelni és betakarítani mert rengeteg gép kel hozzá, ahhoz rengeteg üzemanyag és alkatrész, amihez kellene még egy saját olajfinomító és néhány gépgyár is, hogy önellátó legyek. Nem úgy van ahogyan te naiv filozófusként gondolod.
  Már másfél éve bankszámlám sincs, bankkártyával pedig soha nem fizettem nemhogy okostelefonnal úgyhogy nekem ne papolj arról, hogy milyen kényelemről kellene még lemondanom.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Freeman

  Freeman

  2023 szept. 11

  Kedves messzetekintő kém!
  Én általában írtam azt amit írtam az egész társadalomra vonatkoztatva. Ezért tartunk itt, mert ez a társadalom és annak sok egyede olyan mint amit leírtam.
  5G : Értem én, de ha senki sem használná az 5G-t akkor nem erőltetnék tovább ! Pont úgy, hogyha senki sem venné meg a cocakulát akkor lehet nem gyártanák tovább !
  Az, hogy nem vizsgáztatod le az autódat és inkább az izületeidet koptatod 30 km gyaloglással, már bocsánat de ez inkább sajnálatra méltó, mint sem dicsekvés. Nem az autó használatot kell teljesen mellőzni, hanem értelmes dologra használni.
  És megint általánosságban írom ezt, mielőtt megint félre lenne értve !
  Az, hogy a lisztbe belekevernek valamit azt nem annyira hiszem ám el, mert egyelőre drágább a bogár por mint a liszt és ezeknek jobban számít a pénz, mint a koncepciójuk.
  A gyümölcsfákról pedig amit én látok, az az hogy nincsen tömeges kipusztulás. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az 5G nem káros, mindenütt ott van. Ami almafákat láttam azt inkább a rovarok és gombás betegségek hada pusztítja. Ami valószínűsíthetően nem 5G, hanem a monsanto áldatlan tevékenységének és a globális árukereskedelemnek köszönhető. Mintha nálunk ebben az országban nem teremne meg a krumpli, az alma, a paradicsom, stb. S mind eközben a környezetvédelmet erőltetik, s közben meg több ezer km-t utaztatják azt amit itt helyben is meg lehetne termelni.
  5G ellen kertet körbe ültetni zölddel és fákkal, így az meglehetősen jól árnyékol és szűri azt a sugárzást. Ebben az országban egyelőre a chemtrail-t nem lehet tömegesen és rendszeresen felfedezni, nagyon ritkán látható ilyen az égbolton, feltételezhetően akkor amikor valami tervük van a légkörbe juttatott alacsony frekvenciás sugárzás célzásához és irányításához, ekkor előtte lehetséges, hogy teleszórják a légkört alumínium és bárium vegyületekkel.
  Ha ilyen diplomád van akkor azt is tudod, hogy a zöld növények útját állják az 5G-nek. De nem is értem meg, hogy miért is nem csinálod az önellátásra való törekedést és ebben az esetben mit érdekelne, hogy milyen liszt van a boltban, hiszen a saját lisztedet őrlöd meg és az olyan amilyen gondossággal ültetted, nevelted és arattad le.
  Bár az önellátás, sok lemondást követel, de cserébe megadja arra a rövid kis időre a szabadságot amíg itt vagyunk a földön. A gombászás hasznos és szép természetjárás, alkalmas kikapcsolódásra is. Önellátásban akár a lépcső alatt is lehet némi kis gombát termeszteni, csak fűrészpor, víz, meg néhány szerves anyag, gombakultúra és majdnem steril környezet kell hozzá, meg némelyikhez akár fél év türelem.
  >és minden rám erőltetett természetellenes sz@rságtól.
  Ezzel nagyon sokan így vannak, de (megint általánosságban írva) nem tesznek ellene semmit sem, ezért meg is csinálják velük. Valahogy úgy mint a választásoknál, hogy "ezek olyan hülyék, hogy megint megszavaztak minket, hát akkor ne hagyjuk őket cserben, lopjunk tovább és keserítsük meg az életüket"
  Tehát amíg a társadalom nagy része használja ezeket az okos szarokat addig rájuk is lehet kényszeríteni a okostelefonos fizetést meg a digitális azonosítót és az összes többi szarságot. Ha mindenki kikapcsolná azt a mobil szart és mondjuk csak a társadalom 2-3%-a használná akkor nem tudnák ránk erőltetni. Ez ennyire egyszerű.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás messzetekintő kém

  messzetekintő kém

  2023 szept. 11

  Kedves Freeman!

  Elárulom se okos se hagyományos mobilt nem használok. És az 5G káros hatásához nem kell telefont használni. A Telekomnak például Magyarországon már 60 %-os 5G lefedettsége van. Az én lakhelyemen is napi 24 órában nyomják a 5G sugárzást, de nem csak a Telekom már a Digi is. Szerinted mindenfelől mennyi káros mikrohullámú sugárzás ér minket nap mint nap? Túl sok ahhoz, hogy egészségesek maradjunk és túlélhessünk. Az egyik diplomám környezetgazdálkodási-agrármérnöki ezért rálátásom van a témára és nem csak elméleti. Ahol az 5G-t felszerelik 1-2 éven belül elkezdenek kiszáradni a gyümölcsfák. Leghamarabb a meggy és legjobban a körte bírja, az még termést is hoz, igaz a minősége elmarad az 5G besugárzás előtti állapottól, jóval kisebb és göcsörtösebb. Rossz termékenyülés és fejlődési zavarok, majd pusztulás, ez minden gyümölcsfára jellemző. Rövidesen nem lesz mit enni, Mármint egészséges dolgot. Pedig még középfokú gombaismerő is vagyok ezért rengeteg gombát gyűjtök és fogyasztunk. De az is inkább csak a csapadékos időszakokban működik.
  Ja és annyira lemondtam a kényelemről, hogy már az autót sem vizsgáztattam le. Sőt hetente többször 20-30 kilométert gyalogolok. Túlsúlyos soha nem voltam.
  A facebookon soha nem voltam fent. Nagyjából ennyi.
  De ha a kenyerembe belekeverik a rovarlisztet attól biztosan megbetegszem, ahogy a non-stop 5G besugárzástól is és minden rám erőltetett természetellenes sz@rságtól.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás Freeman

  Freeman

  2023 szept. 11

  Nem nehéz.... hidd el, csak le kellene mondani egy kicsit a kényelemről. (persze ez olyan lehetetlen az elkényelmesedett satnyáknak mint amikor Jézus mondta a gazdag kereskedőnek: hogy add el mindened és kövess engem...... meg könnyebb a tevének átjutni a tű fokán mint a gazdagnak bejutni a mennyeknek országába)
  1. lépésben okos telefon kikapcsol és akku kitép belőle, akkor már fél siker, mert nem tudnak megfigyelni és lehallgatni
  2. facbook és gogle minden szolgáltatásának és használatának mellőzése/kitiltása a gépedről, ezzel már 80% a siker
  3. valódi közösségek használata (nem ezek a satnya virtuális faszbúkok)
  ahol mindent meg lehet beszélni és kölcsönös cserékkel mindent meg lehet osztani/szervezni és máris pofára esett az irányítóhatalom, mert kimaradt a bizniszből. Persze sokat kell tenni érte, (nem kell megvenni minden szart, ha kell ha nem, nem kellene annyit zabálni és nem lenne az a sok elhájasodott pi****jú nőstény az utcán, s közben az embert meg már hányinger kerülgeti a gusztustalan gatyájából kilógó hájpacnik látványától, stb. nem kell cocacola, meg popsicola, meg a sok külföldi szemét, meg samsung meg ifon)
  Nem kell 5G-s szart használni, nagy parasztvakítás ez az egész 5G, ami állítólag azért kell, hogy HD videót lehessen nézni az utcán is, mert pont erre van szüksége a népnek ám ugye ?, persze ez a sok birka meg nézi is, ha már egyszer van.
  Ezért mondtam, hogy le kellene mondani egy kicsit a kényelemről.

  Jelentés
 • Hozzászólás hivatkozás messzetekintő kém

  messzetekintő kém

  2023 szept. 11

  Bárhol vásárolunk bármit, a helyi piacokat kivéve, mindig ugyanazt a kis kört gazdagítjuk. A bojkott mint fegyver már nem létezik. Az egyetlen megoldás, ha az ember minél több mindent saját maga termel meg, és azt fogyasztja. De erre találták ki, hogy devizaalapú hitellel, megfizethetetlen adókkal, irányított energiafegyverrel és lehetne sorolni még mivel megszabadítják a jónépet ingatlanától, létalapjától.
  A gyümölcsfákat pedig az 5G frekvenciákkal teszik először terméketlenné, majd senyvedően elszáradóvá.
  Marad a fényevés, de már az se nagyon, mert a chemtrail csíkokkal már azt is igyekeznek megvonni tőlünk.

  Jelentés

Hozzászólás írása

 

Névnap

2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

Holnap
Jusztina, Pál
napja lesz.
Top

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet