Oszd meg ezt a cikket

 

Az átlagembereknek fogalma sincs arról, hogy milyen sóval kellene sózniuk és milyen vizeket „kellene” inniuk. Az agyonreklámozott Himalája és egyéb tengeri sók és az ásványvizek mérgek.

A háziorvosok egyáltalán nem ellenőrzik a vérképeket, vagy csak futólagosan, akkor sem mondanak semmit a pácienseknek.
(nem tehetnek róla, erre tanították őket) – azonban minden élő ember vérképében van egy ARÁNYSZÁM, ami az ÉLET MINŐSÉGÉT jelöli. Ezen áll vagy bukik az egészség maga. (legújabban ezeket már ki is hagyják a mérésekből, nehogy erre épülő diagnózist tudjon felállítani, aki ehhez ért)

Melyik ez?... – a KÁLIUM - NÁTRIUM ionegyensúly, amit a klinikai vérképekben a szérum kálium és nátrium milimol/liter mértékegységekben adnak meg.

Miért fontos ez ennyire?... – mert ha ez a KÉNYES egyensúly felborul, több mint 500 féle betegség okozója lehet.

Számtalan esetben gyógyítható volna sok tucat komolynak látszó betegség, csupán azzal, hogy egyszerűen helyreállítjuk a kálium-nátrium ionegyensúlyt a szervezetben.

Megemlítek néhány súlyos betegséget, de ettől sokkal több van: a daganatos megbetegedések (rák) a csontritkulás, krónikus gyulladások és fáradtság, emésztési zavarok, gombás fertőzések, szív és érrendszeri problémák, stb..stb…

Az alábbiakban közölt referenciaértékeket titkolják hivatalosan, mivel teljesen más van megadva. 1955-ben meghamisították a vérképekben található referenciaértékek nagy részét. Oda egy kaotikusan élő, beteg ember értékeit adták meg „mintának”, hogy azok se tudjanak viszonyítani, akik egyébként egészségesek lennének.

Közlöm az 1955 előtti valódi értékeket: Kálium: 3,7- 4,2 mmol/liter – Nátrium: 142 – 148 mmol/liter. Ha ez alatt, vagy e felett vannak értékek, az már abnormális lehet. (142 alatt már tumormarkerek mérhetőek a vérben)

A tudósok néhány évtizede rájöttek, hogy a kálium-nátrium ionegyensúly aránya annyira meghatározó az emberi szervezetben (az egészség szempontjából) hogy ha az felborul, – akár csak kismértékben is – máris orvoshoz kell mennünk. (a lekülönbözőbb problémákkal)

Ez elég volt ahhoz, hogy kiagyalják: „borítsuk fel ezt a kényes egyensúlyt és máris gyógyszerek megatonnáit tudjuk eladni a betegeknek” Innen indult az egész. A hivatalos oktatásból kihagyják ennek ismertetését az orvostanhallgatókkal. (nem meglepő)

Ma, az általunk ellenőrzött vérképekben 100 magyar emberből, 97-nek már fel van borulva ez az egyensúly. Ez elkeserítően magas szám, de nem véletlen. A kálium alapú műtrágyákkal és a szervetlen káliummal mérgezett konyhasóinkkal érik el ezt. Illetve: az agyonra szennyezett vizekkel. (ásványvizek, forrásvizek, csapvíz)

Ennek az egész rémálomnak a megelőzése: RO víz, ami nincs vissza ásványianyagozva, vagy tisztított víz, (aminek nagyon alacsony az ásványianyag tartalma) rendszeres fogyasztása (napi szinten, 2-3 liter) és a patikai tisztaságú nátrium klorid (tiszta só) rendszeres fogyasztása. (napi szinten 20-30 gramm)

Ez a két összetevő viszonylag hamar helyreállítja a felborított kálium-nátrium ionegyensúlyunkat, ha az abnormális a mérések alapján. (nem hinni kell, hanem mérni!) – ezért javaslom mindenkinek, hogy ellenőriztesse a vérképében ezeket az értékeket!

A többi értékre most nem térek ki, ez volt a 2 legfontosabb!

Köszönöm a figyelmet.

A cikk, Dr Weixl Várhegyi László előadásai és útmutatásai alapján készült.


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


  • Forrás: Internet

Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Címkék:

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top