Oszd meg ezt a cikket

 

A Merck fizet a terhes anyáknak, hogy fogadják el a kísérleti vakcinát, amely mellékhatásként abortuszt okozhat

A világ vezető orvosi folyóiratában megjelent új, szakértői értékeléssel ellátott, bombaként ható tanulmány megállapította, hogy a szoptató anyák anyateje tartalmazza a Covid oltásokból származó mRNS-t.

A Lancet orvosi folyóiratban a héten megjelent tanulmány megállapította, hogy "a szoptató anyáknak beadott COVID-19 vakcina mRNS-e szisztematikusan átterjedhet az anyatejbe".

A New York-i Egyetem Grossman Long Island School of Medicine kutatói felfedezték, hogy az általuk elemzett tíz nő esetében az anyatej akár 45 órával az oltás után is szennyezett volt mRNS-szel.

Az eredmények közvetlenül ellentmondanak a kormányhivatalok, politikusok és szövetségeseik, a vállalati médiák hivatalos narratívájának, akik meggyőzték a közvéleményt, hogy az mRNS biztonságos a szoptató anyák és csecsemőik számára.

Annak ellenére, hogy semmilyen bizonyítékot nem szolgáltattak az állítások alátámasztására, a tisztviselők továbbra is azt állítják, hogy az mRNS injekciók nem terjednek el a szervezetben.

"Eredményeink arra utalnak, hogy a szoptató anyáknak beadott COVID-19 vakcina mRNS szisztematikusan átterjedhet az anyatejbe az anyai oltást követő első két napban" - jegyzi meg a tanulmány. "A COVID-19 mRNS-vakcina mRNS biodisztribúciója az emberi anyatejben".

A tanulmány lektorált tanulmánya a Lancet 2023. októberi számában jelent meg, alátámasztva egy 2022-es JAMA-tanulmányt, amely szintén felfedezte az mRNS nyomát a nők anyatejében.

A két tanulmány megállapításai ellenére a Lancetben megjelent tanulmány szerzői mégis azzal zártak, hogy továbbra is a szoptató anyák oltását szorgalmazzák.

"A COVID-19 mRNS-vakcina létfontosságú szerepet játszik a SARS-CoV-2 fertőzés elleni küzdelemben" - állították a tanulmány szerzői.

"Úgy véljük, hogy az oltás utáni szoptatás biztonságos, különösen 48 órával az oltás után".

Arra azonban nem adtak magyarázatot, hogy az anyák miért vállalnak ekkora kockázatot egy olyan vírus elleni oltásért, amelynek csak enyhe tünetei vannak.

"Bár úgy véljük, hogy az mRNS-oltás utáni szoptatás biztonságos, a szoptató anya és az egészségügyi szolgáltatója közötti párbeszédnek ki kell térnie a szoptatás előny/kockázat megfontolásaira az anyai mRNS-oltást követő első két napban" - folytatják a kutatók.

"E kutatás jelentősége túlmutat a COVID-19 mRNS-vakcinák alkalmazási körén.

"Az eredmények értékes betekintést nyújtanak a vakcina mRNS szállításába és jelenlétébe az anyatejben, ami releváns lehet a szoptató nőknek beadott jövőbeli mRNS-alapú terápiák biztonságosságának és hatékonyságának értékelésében.""

Shellenberger a Lancet tanulmányról szóló, Alex Gutentag által írt (jelenleg fizetős fal mögött lévő) cikk nyitó szakaszait a PUBLIC Substack cím alatt tette közzé:

"Covid vakcina mRNS az anyatejben: A CDC hazudott a biztonságosságról" címmel. Az alcím így hangzik: "A gyógyszeres kezelésről szóló cikket a CIDC-nek adták ki: "Az amerikai kormány nem rendelkezett tudományos bizonyítékokkal, mielőtt mRNS vakcinákat ajánlott volna terhes és szoptató nőknek; a Facebook cenzúrázta azokat, akik pontos információkat osztottak meg".

Gutentag írásában azt írja: "A Centers for Disease Control szerint a terhes és szoptató nők számára biztonságos a Covid-19 elleni védőoltás. Sőt, a CDC szerint a terhesség alatti oltás előnyös a babának, és "a jelentések szerint a szoptató embereknél, akik mRNS COVID-19 vakcinát kaptak, az anyatejben antitestek vannak, ami segíthet megvédeni a babájukat."

"A CDC nem volt egyedül" - folytatja. "Az Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium többször is sürgette a terhes és szoptató nőket, hogy oltassák be magukat. A szakértők szerint nem volt ok az aggodalomra, mert az injekciózott mRNS a karban marad, és nem terjed szét a szervezetben."

Gutentag idézi a Szoptatóorvosok Akadémiájának 2020. decemberi közleményét, amely "biztosítja az anyákat": "Nem valószínű, hogy a vakcina lipidje a véráramba kerülne, és elérné az emlőszövetet... Ha mégis, még kevésbé valószínű, hogy akár az ép nanorészecske, akár az mRNS átkerülne a tejbe".


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top