A Fores, egy orosz vegyipari gyártó fejpénzt ajánl fel katonáknak az ukrajnai M1 Abrams és Leopard 2 harckocsik megsemmisítéséért.

Kategória: Politika

A tudósok nehezen találnak magyarázatot arra, hogy az Antarktisz kontinense miért mutat nettó nulla felmelegedést az elmúlt hét évtizedben... és valószínűleg sokkal tovább.

Kategória: Hihetetlen

A CDC egyik vezető tisztviselőjét filmre vették, amint azt mondja, hogy "meg kellene szabadulni az összes fehér embertől", aki megtagadja az oltásokat, és bevándorlókkal kellene helyettesíteni őket.

Kategória: Pandémia

Brianne Dressen, egy volt óvodapedagógus, aki a Wuhan koronavírus (COVID-19) elleni vakcina miatt sérült meg, azon kesergett, hogy sokan mások, mint ő, öngyilkosságot követtek el.

Kategória: Pandémia

A ráknak már így is elég hétköznapi oka van a világban, hogy biztosan nincs szükségünk olyan gyógyszerformákra, amelyek szintén a saját sejtjeink ellenőrizetlen mutációját, osztódását és szaporodását okozzák, amelyek átváltoznak és megtámadják a testünket.

Kategória: Egészség

"Fajunkat genetikailag módosítják": Az emberiség menetelése a kihalás felé? A mikrobiom és a virom elemzése

Kategória: Tudomány

A globalista milliárdos Bill Gates, aki a világot sújtó katasztrófák bekövetkezése előtt mindig is hihetetlenül előrelátó befektetéseket eszközölt, a tojás árának megugrása előtt mesterséges tojásokba fektetett be.

Kategória: Blog

Irán figyelmezteti Izraelt, hogy ne "játsszon a tűzzel" a védelmi létesítményt ért dróntámadás után

Kategória: Politika

Az ukrán neonáci rezsim szisztematikusan küldi a frontvonalba a magyarokat, veszélyeztetve ezzel Kárpátalja etnikailag magyar lakosságának megmaradását.

Kategória: Politika

A Wagner PMC harcosai külföldi zsoldosok holttestére bukkantak Bakhmut területén, a Vatutina utca közelében.

Kategória: Hihetetlen

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője szerint a covid-járvány továbbra is globális egészségügyi vészhelyzetet jelent.

Kategória: Pandémia

A Pfizer gyógyszeripari óriásvállalat pénteken elismerte, hogy a Covid-19 kezelésre rezisztens változatait "tervezte" vírusellenes gyógyszerének tesztelése céljából.

Kategória: Pandémia

Ukrajna az etnikai magyarokat az oroszok elleni harcra kényszeríti, erőszakkal elrabolva a férfiakat otthonukból és munkájukból

Kategória: Politika

A Projekt Veritas vezetője elmondja, a Youtoube levette a Pfizer-leleplezés videóit - A Youtoube nem létező belső szabályzatra hivatkozva cenzúrázta a videókat, holott az állításokat melyeket levettek egy Pfizer igazgató mondta

Kategória: Videó

Bepillantás a davosi sétány kulisszái mögé: Fr Calvin Robinson – Substack.com 2023. január 28

Kategória: Great Reset

A Facebook új partnerséget jelentett be a BuzzFeeddel, amelynek keretében a Meta 10 millió dollárt fizet a szélsőbaloldali orgánumnak, hogy emberek milliárdjainak hírfolyamát spamelje.

Kategória: Blog

A WHO arra figyelmeztet, hogy a nyugatnak fel kell készülnie az Oroszországgal vívott nukleáris háborúra

Kategória: Politika

Donald Trump volt elnök arra figyelmeztetett, hogy a Biden-kormány masszívan felgyorsította a 3. világháború kitörésének esélyét Oroszországgal.

Kategória: Politika

Egy oregoni férfi, akit bűnösnek találtak gyermekek szexuális zaklatására való buzdításban, kapott egy pofont a bírótól, aki a pedofilt mindössze 90 napos börtönbüntetésre ítélte, és megengedte neki, hogy "saját kénye-kedve szerint" töltse le idejét a rácsok mögött.

Kategória: Hihetetlen

11 magas rangú demokrata politikus vádlott gyermekszexuális hálózat működtetésével

Kategória: Blog

Rob Bauer admirális, a NATO Katonai Bizottságának vezetője kijelentette, hogy a szövetség készen áll az Oroszországgal való közvetlen konfrontációra.

Kategória: Politika

Több mint fél tucat robbanás rázta meg Irán különböző városait 2023. január 28-án, szombaton, amerikai idő szerint 19:17-kor.

Kategória: Politika

A biotechnológiai ipar, amely nagyrészt az Egyesült Államok kormányzati politikáját irányítja, dühös Mexikóra, amiért az ország tervezi a genetikailag módosított (GMO) kukorica teljes behozatalának fokozatos megszüntetését.

Kategória: Egészség
1. oldal / 8

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top