Oszd meg ezt a cikket

 

Lil Nas X fehér ruhát viselt a VMA-n (a nemek elmosódásának napirendje), miközben Bibliát tartott (kereszténység-gúnyoló program). Más szóval, ő egy napirendet toló gyalog.

A SPOTM jelen kiadásában: Lil Nas X kigúnyolja a kereszténységet a VMA-kon; Marina Abramovicot és okkult rituáléit a tömegmédia népszerűsíti; Bad Bunny pózol egy szuper-szabadkőműves fotózáson, és újabb bizonyíték arra, hogy az erők aktívan, a lehető legrosszabb módon zsákmányolják a gyerekeket.

Hunter Schafer egy transzmodell, színész és LQBT-aktivista, aki leginkább Jules szerepéről ismert az Euphoria című tinisorozatban a toxikus műsorról szóló teljes cikkem itt olvasható ). Amint azt bizonyára észrevette, a szórakoztatóipar mindent megtesz annak érdekében, hogy a transzcelebeket beágyazza a populáris kultúrába.

Ezért Schafer rendszeresen szerepel olyan magazinokban, mint például az AnOther utolsó száma. Természetesen minden, ami ezzel kapcsolatos, erősen szimbolikus.

A magazin címlapján egy szembeötlő egyszemű jel látható, ami jelzi, hogy minden más benne lévő dolog az elit által támogatott propaganda lesz. És, fiam, ez így is van.

Folytatás…


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Feliratkozás hírlevélre

Több olyan hírre vágyik, amelyeket a fősodratú médiában eltitkolnak?

Névnap

2023. december 1. péntek
Elza

Holnap
Melinda, Vivien
napja lesz.
Top