Oszd meg ezt a cikket

 

2021. december 30-án Joe Rogan interjút készített Dr. Robert Malone-nal, az mRNS géntranszfer technológia feltalálójával.

A YouTube és a Twitter azonnal törölte az interjút, a mainstream média pedig cikkek tömkelegét tette közzé, amelyek a lehető leglealacsonyítóbb kifejezésekkel támadták Malone-t és Rogant.

Malone cenzúrázása mellett a Google-t is rajtakapták, hogy a keresési eredményeket úgy manipulálja, hogy Malone Rogan interjúja nem jelenik meg, ha a "tömeges képződési pszichózis" kifejezésre keresünk. Ezzel a keresési kifejezéssel nem jelenik meg a pszichológus Mattias Desmet által adott interjúk egyike sem, aki elsőként használta ezt a kifejezést diagnózisként arra, hogy miért veszik be oly sokan a nyilvánvalóan hibás, ha nem nevetséges COVID narratívát.

A nyilvánvaló Big Tech-cenzúrára válaszul Troy Nehls, R-Texas képviselője a podcast (a Joe Rogan Experience #17573) átiratát a következő nyilatkozattal tette be a Kongresszusi jegyzőkönyvbe:

"Dr. Robert Malone deplatformálásával az ellenkezés hangoztatása miatt és az interjú eltávolításával a Twitter és a YouTube ismét bebizonyítja, hogy nem a felhasználóikért, hanem a nagy gyógyszergyárakért, a nagy médiáért és az elitekért dolgoznak.

Amikor eltávolodunk a szólásszabadság, a véleménynyilvánítás szabadsága és a vita szabadsága alapelveinktől, a demokrácia elveszik. Ma beírtam a Joe Rogan Experience #1757 átiratát a kongresszusi jegyzőkönyvbe, hogy a podcast örökre megmaradjon. A Big Tech talán cenzúrázhatja az információkat a saját platformjaikon, de a Kongresszusi Jegyzőkönyvet nem cenzúrázhatják."

Malone-t végleg kitiltották a Twitterről

 

 

Malone-t egy nappal korábban, 2021. december 29-én tiltották ki véglegesen a Twitterről. Gyanúja szerint a kitiltását az egyik utolsó két posztja váltotta ki. Az egyik egy link volt a kanadai COVID Care Alliance weboldalára, a következő megjegyzéssel:

"Pfizer 6 hónapos adatai, amelyek azt mutatják, hogy a Pfizer Covid-19 oltásai több betegséget okoznak, mint amennyit megelőznek. Plusz egy áttekintés a Pfizer kísérlet hibáiról mind a tervezés, mind a kivitelezés terén".

A kanadai COVID Care Alliance honlapján található videó áttekinti az említett Pfizer-adatokat. Később bemutatjuk ezt a kiváló videót, és sokkal részletesebben bemutatjuk, hogyan leplezték le a Pfizer klinikai COVID oltási kísérletének csalását.

A másik tweet, amely kiválthatta a tiltást, egy bejegyzés volt arról, hogy a Világgazdasági Fórum hogyan kezeli a globális médiát zártkörűen. Akárhogy is, Malone-t véglegesen kitiltották a közösségi médiaplatformról, vagy azért, mert rávilágított a Pfizer saját tudományára - arra a tudományra, amelyben azt mondják nekünk, hogy "bízzunk" -, vagy azért, mert rávilágított a WEF központi szerepére a globális cenzúra kampányban.

A mainstream média elveszíti az információs háborút

Érdekes módon Rogan valamiféle kulcsmunkaeszközzé vált az egyetemes mainstream média cenzúrája ellen. Míg Malone 512 000 követőjét vesztette el a Twitteren, amikor felfüggesztették a fiókját, a Rogannal készített interjúja állítólag mintegy 50 MILLIÓ megtekintést ért el az alternatív szólásszabadság platformokon. Amint azt a ZeroHedge 2022. január 3-i cikke megjegyzi:
"... manapság, ha valaki a JRE-nél megjelenik, akkor hivatalosan is 'megcsinálta'. Félretéve azt a nyilvánvaló iróniát, hogy a Twitter megpróbál kitiltani valakit, és a kérdéses személy ennek következtében vírusként terjed, arra is gondoltam, hogy annak ellenére, hogy Malone véleményével ellentétbe került a mainstream médiával ... Joe Rogan elindította őt a szokásos média gyanúsítottjain túl az igazi "mainstream"-be ...

[2022-ben] a mainstream média, ahogyan ma ismerjük (CNN, MSNBC, ABC, CBS stb.) kénytelen lesz megváltoztatni a COVID-ról szóló narratíváját. Az ötletet, hogy a média kénytelen lesz megváltoztatni a Coviddal kapcsolatos dallamát, néhány nappal ezelőtt érintettem, amikor az Omicron változatról írtam, és arról, hogy a média hogyan csinál tömeghisztériát a vakondtúrásból.

 

 

De miután végighallgattam Dr. Robert Malone jól megalapozott érveit, amelyeket három órán keresztül, tömören és higgadtan adott elő, világossá vált számomra, hogy az egész mainstream médiagépezet a Joe Roganhoz hasonló tartalomkészítők keze által bukhat el.
Rogan olyan sok nézettséget generál és olyan gyorsan növekedett - szigorúan azért, mert nyílt párbeszédet, civil diskurzust tesz lehetővé, és őszinte szándékkal közelíti meg a dolgokat... A média és a politikai elit számára az egyik kérdés, amit figyelembe kell vennie, az a tény, hogy Rogannak a választóvonal mindkét oldalán vannak támogatói.

Ezek a támogatók azért nézik őt, mert rendszeresen olyan témákat érint, amelyeket faux pasnak vagy tiszteletlenül tartanak ... Rogan a kezdetektől fogva - akár szándékosan (kifejezetten azért hozva be embereket, mert cenzúrázzák őket), akár akaratlanul (lövöldözve a szart az általa érdekesnek tartott emberekkel) - azzal gyarapodott, hogy fényt derített azokra a sötét területekre, amelyeket a mainstream média nem hajlandó megvitatni.".

Bár Malone Twitter-csatornája törlődött, továbbra is követheted őt a Gabon, a GETTR-en és a Substackon. Egy Gab-tükör is elérhető Malone Twitter-csatornájának utolsó 400 tweetjével. 2022. január 2-án, amikor Rogan csatlakozott a GETTR-hez, felszólította 7,8 millió Twitter-követőjét, hogy csatlakozzanak hozzá ott, "arra az esetre, ha a s**t a Twitteren még hülyébb lenne".

Cliff Notes a Rogan-interjúból

Sok Rogan-rajongó egyetért abban, hogy Malone interjúja az egyik legjobb interjú, amit Rogan valaha készített. Tudom, sokan azt mondják magukban, hogy nincs három órám arra, hogy megnézzem ezt az interjút. Nos, hadd bátorítsalak titeket, hogy szánjatok rá időt. Ha 50 millió ember nézte meg ezt a videót, akkor valószínűleg ön is talál rá időt.

Bízzanak bennem. Nem fogja megbánni. Olyan tiszta öröm és élvezet hallgatni Malone nyugodt, ékesszóló, mesterien precíz nyelvezetét, ahogy lerombolja a mainstream COVID narratívát. Meg lehet nézni részletekben, de ez egyértelműen a legjobb interjú, amit Malone valaha készített, és egy szinten van a Rogannal néhány hete készült Peter McCullough-interjúval.

 

 

Ha nekem nem szabad részt venni a beszélgetésben ... kinek szabad? ~ Dr. Robert Malone

Mint Malone kifejtette, több mint három évtizede vesz részt a vakcinák fejlesztésében és forgalmazásában, és döntő szerepet játszott annak a technológiának a kifejlesztésében, amelyen a Pfizer és a Moderna COVID oltások alapulnak, így "Ha nekem nem OK, hogy a beszélgetés része legyek ... kinek lehet megengedni?". kérdezte Malone.

Valóban, ahogy Rogan megjegyezte, Malone kitiltásával a Twitter lényegében kitiltotta "a világ egyik legképzettebb emberét, aki a vakcinákról beszélhet". Malone elmondta, hogy az ügyvédei vizsgálják a tiltás miatti esetleges pert.

Természetesen a mainstream média és a "tényellenőrzők" (akiket a Facebook legutóbbi peres ügyei miatt most már jogilag véleményformálóként definiálnak) hazugnak nevezik őt, amiért azt állítja, hogy ő találta fel a jelenleg használt mRNS technológiát, de a neve 10 szabadalomban bizonyítja ennek ellenkezőjét.

"Senki sem vitathatja, hogy jelentős szerepet játszottam ebben a technológiában" - mondta Malone. "És gyakorlatilag az összes többi ilyen hátterű hangnak pénzügyi összeférhetetlensége van. Azt hiszem, én vagyok az egyetlen, akinek nincs. Én nem kapok ebből pénzt."

Malone interjújából a következők a legfontosabb tudnivalók:

Kormányzati válaszok - Malone úgy véli, hogy az amerikai kormány "elszabadult" és "törvénytelen" a COVID-re adott válaszaival kapcsolatban, és hogy az intézkedéseik valószínűleg félmillió ember többlethalálozáshoz vezettek. A COVID-oltási megbízások "kifejezetten törvénytelenek", mivel az oltások kísérleti jellegűek. Ráadásul az emberek nem kapják meg a szükséges információkat ahhoz, hogy tájékozott döntést tudjanak hozni arról, hogy milyen kockázatot vállalnak, ha részt vesznek ebben a kísérletben.

 

 

Az idők szociálpszichológiája - Malone úgy véli, hogy az irracionális viselkedés, amelynek tanúi vagyunk, a "tömeges formálódó pszichózis" eredménye, egy társadalmi diagnózist, amelyet először Desmet mutatott be 2021 végén.
Természetes immunitás - A természetes immunitás erősebb, mint a "vakcinával" kiváltott immunitás, és a természetes immunitással rendelkező embereknél a COVID oltásból eredő mellékhatások kockázata is nagyobb.
A COVID-oltás kockázatai - Malone valóban beadatta a Moderna-oltást, mert azt gondolta, hogy az segíthet néhány hosszú ideig tartó COVID-tünetén, amelyeket azután tapasztalt, hogy 2020 februárjában súlyosan megbetegedett a COVID-19-től. Azt mondja, hogy az injekciónak voltak mellékhatásai, de ezek a hatások azóta megszűntek.
Malone aggodalmát fejezi ki a beadás utáni szívizomgyulladás aránya és a termékenységi problémák lehetősége miatt. Ami a reproduktív egészséget illeti, arra figyelmeztet, hogy a COVID injekciókban lévő lipid nanorészecskék káros hatással lehetnek a petefészkekre.

Azt is áttekinti, hogy a SARS-CoV-2 spike fehérje hogyan okozhat vérrögöket, függetlenül attól, hogy azok természetes fertőzésből vagy a COVID oltásból származnak-e, és hogy a spike fehérje hogyan zavarhatja meg a vér-agy-gátat.

Malone úgy véli, hogy a COVID-oltás egyeseknél nem vagy csak kevés káros hatást vált ki, ami fenotípusos vagy genetikai különbségekkel függ össze. Rámutat arra, hogy a cukorbetegeket és a magas vércukorszintűeket például jobban érintik a spike protein hatásai.

A korai kezelés elnyomása - A korai kezelés olyan gyógyszerekkel, mint a hidroxiklorokvin vagy az ivermektin, nagyon hatékony, és mindkét gyógyszer több évtizede biztonságosan alkalmazható. A Malone által 2020 februárjában megszerzett kínai COVID-ellenes protokoll valójában hidroxiklorokint tartalmazott. Amikor megkapta a COVID-19-et, Malone femotadinnal (Pepsid) is önkezelte magát. Most egy klinikai vizsgálatot vezet, hogy felmérje annak hasznosságát a COVID kezelésében.

Narratív menedzsment és a cenzúra globális koordinációja - Malone szerint a BBC által vezetett Trusted News Initiative központi szerepet játszik a cenzúra kampányban. Ez a szervezet mindenkit, aki nem ért egyet az oltásokkal kapcsolatos hivatalos narratívával, "oltásellenesnek" bélyegez, és elnyom mindent, ami szembemegy az "elfogadott" forrásokkal, például Dr. Anthony Fauci-val és az Egészségügyi Világszervezettel.
Arra is rámutat, hogy a Pfizerhez kötődő Thomson-Reuters a Twitter elsődleges tényellenőrzője. Mivel részben ők döntik el, hogy mit szabad megvitatni a Twitteren, a Pfizer is rendelkezik ezzel a rejtett befolyással (arról nem is beszélve, hogy James C. Smith, a Thomson Reuters Alapítvány elnöke egyben a Pfizer igazgatója és 2014 óta a Pfizer kompenzációs bizottságának elnöke).

A COVID jab hatékonysága - Malone megjegyzi, hogy a hatékonysági ablak egyre szűkül, és egyes tanulmányok, például egy dániai , negatív hatékonyságot mutatnak az Omicron ellen.
Malone szerint "nem megfelelő vakcinát" adunk be, és a B- és T-memória sejteket egy olyan vírus felé tereljük, amely már nincs forgalomban. Hipotézise szerint ez az eredeti antigénbűn az oka annak, hogy az oltások miért szűnnek meg olyan gyorsan hatni. Elmagyarázza:

"Van egy új kórokozónk [Omicron], de van egy sor átfedés a régiekkel, amelyekkel már találkoztunk korábban, és az immunrendszerünk elfogultan úgy reagál, mintha ez a régi lenne.

Most, hogy a helyzetet tovább rontjuk, vesszük a spike fehérjét - csak az egyik fehérje a domináns immunológiailag domináns fehérje -, és mindenkit többszörösen megdöfünk, és a memória sejteket és effektor sejteket egy olyan vírusra tereljük, amely nem az, amivel találkozunk.

 

 

Tehát könnyen lehet, hogy ahogy egyre több oltást kapunk, tovább torzítjuk az immunválaszunkat olyan módon, hogy az Omicron fertőzéssel szemben diszfunkcionális ... Ha ilyen erős jelet látunk, az azt mondja, hogy valami történik, amire véleményem szerint oda kell figyelnünk.".

Malone Also on InfoWars After Rogan Interview

A videó nem minden böngészőben működik

Malone néhány nappal a Twitter-tiltása után az InfoWars riporterével, Kristi Leigh-vel is leült. A 80 perces interjúból készült kiemelt részleteket a fenti képbe ágyazva találja. Ebben Malone leírta, hogy a jelenlegi cenzúra "többdimenziósan vörösre festette". Arról is beszél, hogy milyen utat járt be, hogy "megbékéljen azzal, amit a Világgazdasági Fórum képvisel".

Kezdetben ellenállt a gondolatnak, hogy egy olyan globális menetrend van készülőben, amelynek célja, hogy megfosszon minket jogainktól és szabadságainktól. Úgy gondolta, hogy a Nagy Újraindítás csak fantázia - egészen addig, amíg saját maga utána nem nézett az állításoknak, és rá nem jött, hogy ez az állítólagos "összeesküvés-elmélet" teljes mértékben dokumentált és a világ számára is látható a WEF saját weboldalán. "És akkor látod, hogy [a tervet] bevetik" - mondja.

Malone figyelmeztetése a szülőknek

Egy másik, a WND-nek adott nemrégiben készült interjúban16 Malone két alulról jövő projektről beszélt, amelyekbe bekapcsolódott. Az első az Unity Project, amely az oltási kötelezettségeket ellenzi, a második pedig az Orvosok és Orvosi Tudósok Nemzetközi Szövetsége, amelyet a Globális COVID Csúcstalálkozó indított el.

Malone az Orvosok és Orvostudósok Nemzetközi Szövetsége által 2021. október 29-én kelt második Orvosi Nyilatkozatot18 is kiemelte a The Defender számára írt cikkében.

 

 

A nyilatkozatot több mint 16 000 orvos és tudós írta alá, és kimondja, hogy "az egészséges gyermekeket nem szabad kényszeroltásnak alávetni", mivel a SARS-CoV-2 fertőzés klinikai kockázata elhanyagolható, és az oltások hosszú távú biztonságosságát nem lehet meghatározni az ilyen politikák bevezetése előtt.

A gyermekek nem csak a súlyos mellékhatások nagy kockázatának vannak kitéve, de az egészséges, nem oltott gyermekek jelenléte a népességben döntő fontosságú a csordaimmunitás eléréséhez. A nyilatkozat azt is követeli, hogy az egészségügyi hivatalok és intézmények "hagyjanak fel az egyéni betegeket kezelő orvosok beavatkozásával".

A cikkben Malone arra is figyelmeztette a szülőket, hogy a gyermekeik beoltásáról szóló döntés "visszafordíthatatlan", és hogy tisztában kell lenniük "a tudományos tényekkel erről a genetikai vakcináról, amely az általam létrehozott mRNS vakcinatechnológián alapul". Íme egy részlet ebből az írásbeli figyelmeztetésből:

"Mielőtt beadná gyermekének az injekciót - ami visszafordíthatatlan döntés -, szeretném, ha megismerné a tudományos tényeket erről a genetikai vakcináról, amely az általam létrehozott mRNS vakcinatechnológián alapul.

Három dolgot kell megérteniük a szülőknek: Az első az, hogy egy vírusos gént fognak befecskendezni a gyermekeik sejtjeibe. Ez a gén arra kényszeríti gyermekük szervezetét, hogy mérgező tüskefehérjéket termeljen. Ezek a fehérjék gyakran maradandó károsodást okoznak a gyermekek kritikus szerveiben, többek között:

Az agyuk és az idegrendszerük.
A szív és az erek, beleértve a vérrögöket is.
A reproduktív rendszerük.
Ez a vakcina alapvető változásokat idézhet elő az immunrendszerükben.


A legaggasztóbb az, hogy ha ezek a károsodások egyszer már bekövetkeztek, akkor azok helyrehozhatatlanok:

Az agyukban lévő elváltozásokat nem lehet helyrehozni.
Nem lehet helyrehozni a szívszövet hegesedését.
Nem lehet helyrehozni a genetikailag visszaállított immunrendszert.
Ez a vakcina reprodukciós károkat okozhat, amelyek hatással lehetnek a családja jövőbeli generációira.

A második dolog, amiről tudnia kell, hogy ezt az új technológiát nem tesztelték megfelelően. Legalább 5 évnyi tesztelésre/kutatásra van szükség, mielőtt igazán megérthetnénk a kockázatokat. Az új gyógyszerek ártalmai és kockázatai gyakran csak sok évvel később derülnek ki."

Ismételten arra kérem önöket, hogy hallgassák meg Malone Rogannal készített interjúját, amelyet a cikk tetején beágyazva találnak, teljes terjedelmében. Rengeteg témát érint, és mindezt a maga nyugodt és jól átgondolt módján teszi. Biztosíthatom önöket, hogy nem fogják megbánni, hogy időt szántak rá.

Videó


Ha tetszett ez a cikk, talán fontolóra vehetné, hogy adományozzon a Pokol a Földön számára. Szerkesztőink teljesen önkéntesen dolgoznak. Olvasóinktól függ, hogy rendszeres vagy egyszeri befizetésekkel segítsék munkánkat.
Adományozni itt lehet. Köszönjük.


Oszd meg ezt a cikket

 

 

Hozzászólás írása

 

Címkék:

Névnap

2023. szeptember 25. hétfő
Eufrozina, Kende

Holnap
Jusztina, Pál
napja lesz.
Top

Ez a weboldal cookie-kat használ a hitelesítés, navigáció és egyéb funkciók kezelésére. Honlapunk használatával Ön elfogadja hogy cookie-kat helyezhetünk el az eszközén.
GDPR letöltés | GDPR rendelet